- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV na Xiaomi TV Stick 4k
@Lukaszos to bardzo dobrze, można ewentualnie zadwonić "zapytać jak im idzie".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy TVstick posiadaa nadal certyfikat Play Protect ? Musi posiadać system zabezpieczeń Widevine na poziomie L1. Można to sprawdzić za pomocą aplikacji DRM Info.
Czy nie lepiej wypożyczyć dekoder za piątaka ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spokojnie jeszcze tylko 36h x X wszystko będzie naprawione .😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ano ma L1:)
Czy dekodery działają niezawodnie? Nie wczytywałem się ale tematów i problemów z nimi związanymi widzę sporo. Kilka lat temu jak miałem od Orange TV po satelicie to była masakra.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jacgre85 Wiem że to AI i pewnie próbowałeś już wszystkich sposobów, ale co zależy sprawdzić jeszcze raz. Musi być coś na rzeczy, że działało i nagle przestało. Pod aplikacją widziałem dwa ostatnie wpisy że nie działa. Twój i jeszcze jeden. wcześniej chyba też jakieś były.
- Wejdź w Ustawienia systemu Xiaomi Stick > Aplikacje > Orange TV.
- Kliknij Wymuś zatrzymanie, a następnie Wyczyść dane (nie tylko pamięć podręczną). To całkowicie wyloguje aplikację.
- Przed ponownym włączeniem aplikacji zrestartuj swój domowy router (np. Funbox). Odświeżenie adresu IP i sesji sieciowej w sieci Orange często odblokowuje uwierzytelnianie kanałów.
- Uruchom aplikację na Sticku i przejdź proces logowania od nowa.
- Zaloguj się na smartfonie lub komputerze do swojego konta Orange TV / Mój Orange.
- Przejdź do sekcji zarządzania urządzeniami (Lista powiązanych terminali/urządzeń).
- Usuń z listy Xiaomi TV Stick 4K.
- Uruchom aplikację na telewizorze ponownie, aby zarejestrowała się jako zupełnie nowy sprzęt.
- « Poprzedni
- Następny »