- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
@janio1 tak, dzwoniłem na infolinie, ale zdecydowanie nie wiedzieli o co mi chodzi, mówili, że apka Orange TV na Chromecast nie działa i tyle 🙂
Jaki masz ten Chromecast? Jeśli starsza generacja to nie będzie działać. Myślę że Google Chromecast 4, Google TV Streamer i inne boxy z Androidem lub Google TV powyżej 10 są do tego przystosowane. Instaluje ci się ta aplikacja na twoim urządzeniu? Jakieś komunikaty wyświetla?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
@jacek6071 tak jak pisałem wcześniej to jest w tym linku, że w chromecast nie działa. Zawsze możesz oglądać na tv przez przeglądarkę internetową.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
@jacek6071 Powinno na 4 zainstalować się i działać. Spróbuj dzwonić do skutku, lub zobacz na MO czy nie możesz wykupić multiroom, bo u mnie jest uwaga że mogę wykupić następny, więc może zrobisz to przez MO w dziale Umowy i urządzenia. Zawsze można zrezygnować. 15 zł to nie majątek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
@Glut w linku, który podałeś jest mowa o Orange TV Go, a z tego, co wynika z informacji w tym wątku Orange TV Go i Orange TV to niezależne od siebie usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
@jacek6071 ale Ty na początku wspomniałeś, że chodzi Ci o Orange tv go.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
@Glut od początku pisałem, że używam Orange TV Go na telefonie, ale chciałbym też mieć Orange TV na Chromecascie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
Usługę masz ok, ale masz już dekoder 4K Multi.
Masz dwie opcje:
rezygnacja z dekodera - wtedy będzie Ci działać aplikacja
wykupienie multiroom wtedy będzie działał dekoder i aplikacja orange tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV i Chromecast
@jacek6071 Jeszcze pytanie zasadnicze bo nie pamiętam czy pytałem. Masz na Chromecast zainstalowaną apkę Orange TV? Co się wyświetla jak chcesz ją otworzyć? Na prawdę z mojego doświadczenia jeśli to masz to tylko wykupić Multiroom. Oni to obecnie traktują jako dodatkowy dekoder tylko za dekoder płacisz kaucję, a za apkę nie. Tylko za Multiroom.