Nie mam w Orange TV Go kanału Canal+ Sport 5. Czy macie tak samo?

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 264
  • 888
  • 2

Na szczęście dwa dni temu w poniedziałek stacja Canal Plus Sport 5 powróciła do aplikacji Orange TV go 😀😃😄

Zawody żużlowe odbywały się w niedzielę więc poniedziałek wczoraj i dziś mogę pooglądać na tym kanale ich powtórki lub zaprogramować nagrywanie na multi nagrywarce i potem obejrzeć ....

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8676
  • 35087
  • 293

No widzisz, i wystarczyło ponarzekać na NO. A tyle szczęścia w nagrodę!

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 264
  • 888
  • 2

Jedyną niedogodnością pozostaje to że ten kanał w aplikacji Orange TV można oglądać tylko po wifi .

Tak samo nagrania na multi nagrywarce z tego kanału .

Ale wiem że ten problem dotyczy też niektórych innych kanałów .

A jeśli tak jest to nasuwa się pytanie po co oni dają nielimitowany pakiet mobilnego internetu ....

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8676
  • 35087
  • 293

To zjawisko jest częścią krajobrazu oferty. Nie jest przypadkowe. Jeszcze raz odwołam się do wątku z listami - tam są aktualizowane listy kanałów dla poszczególnych funkcjonalności. Nie chodzi oczywiście o "WiFi" tylko dostęp z własnej sieci LAN, tej do której jest umowa. Przez inne "WiFi" nie zadziała. No chyba że sobie zestawisz połączenie VPN z domem, wtedy może.

PS. Mimo że masz nielimitowany internet mobilny w telefonie, nie masz obowiązku z niego korzystać. Tzn. za niekorzystanie z niego nie są przewidziane żadne kary.