- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamówiłem dopiero co pakiet z Orange Love, teraz się kapnąłem, że chciałbym domówić netflixa, umowa jest świeżo podpisana. Czy jest możliwość zakupu tego Netflixa w niższej cenie przez pół roku?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mrowkojad pytałem dziś w salonie. Tylko anulowanie jednego zamówienia i złożenie drugiego.
Netflix można dodać w dowolnym momencie, bez promocji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Netflix w trakcie umowy
Niestety nie. Tylko podczas podpisania aneksu lub nowej umowy. Odstąpienie od umowy będzie kłopotliwe na pewno dla Ciebie bo wiąże się to zapewne z odłączeniem usług.
Napisz na czacie że chcesz złożyć reklamację ponieważ zamawiałeś, a nie dostałeś. trochę trzeba "ściemnić". Tylko nie daj się spławić konsultantowi niech przyjmie reklamację i przekaże na drugą linię
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Netflix w trakcie umowy
@Mrowkojad dokupić można, tylko przypuszczam, że nie z promocją.
Najlepiej spytaj w salonie, tam mają więcej możliwości manewru na usłudze
Mają wgląd w Twoje usługi i pakiet, myślę, że coś będą mogli podpowiedzieć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Netflix w trakcie umowy
@agat13napisał(-a)@Mrowkojad dokupić można, tylko przypuszczam, że nie z promocją.
Najlepiej spytaj w salonie, tam mają więcej możliwości manewru na usłudze
Mają wgląd w Twoje usługi i pakiet, myślę, że coś będą mogli podpowiedzieć
Po podpisaniu umowy nie można. Jedynie w trybie reklamacyjnym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Netflix w trakcie umowy
@Arti_Kn_Pl a aktywacja konta z poziomu dekodera?? Chyba można w dowolnym momencie zamówić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Netflix w trakcie umowy
W najbliższym czasie mogę mieć problemy z dotarciem do salonu. Mam niestety daleko. Zależy mi na właśnie na tej półrocznej, a ktoś jeszcze może coś wie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Netflix w trakcie umowy
Cześć @Mrowkojad
Na stronie Orange https://www.orange.pl/telewizja/netflix w najczęściej zadawanych pytaniach znalazłem takie informacje, że
możesz przystąpić do promocji Orange Love Mini z Netflix, jeśli do zakończenia umowy na Orange Love Mini pozostało nie więcej niż 90 dni lub jeśli masz umowę na czas nieokreślony.
Możesz też wybrać pakiet Orange Love Standard z Netflix – w dowolnym momencie umowy Love Mini.
Możesz przystąpić do promocji Orange Love Standard z Netflix albo Love Mini z Netflix, jeśli do zakończenia umowy na Orange Love Standard pozostało nie więcej niż 90 dni lub jeśli masz umowę na czas nieokreślony.
@Mrowkojadjedynie co możesz zrobić to złożyć reklamację na Orange czacie lub infolinii Orange tak jak Ci radzi kolega @Arti_Kn_Pl
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Netflix w trakcie umowy
@Mrowkojadnapisał(-a)W najbliższym czasie mogę mieć problemy z dotarciem do salonu. Mam niestety daleko.
Nikt Ci nie karze iść do salonu, kolega @Arti_Kn_Pl sugerował abyś złożył reklamację na czacie (a to możesz wykonać online, nie ruszając się z domu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mrowkojad pytałem dziś w salonie. Tylko anulowanie jednego zamówienia i złożenie drugiego.
Netflix można dodać w dowolnym momencie, bez promocji.