Na jakich markach telewizorów z androidem zadziała aplikacja Orange TV?

ROZWIĄZANE

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 63
  • 200
  • 1

Ok, można pomarudzić na Orange, ale bez przesady i nigdy bym nie wrócił do Play/UPC. Ich dekoder to porażka, aplikacje, nie lepsze. Dekoder Multi 4K nie jest zły, jest OK, a dodatkowo 5 złotych miesięcznie to nie majątek.  

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8702
  • 35182
  • 294

@JinXnapisał(-a)

Ok, można pomarudzić na Orange, ale bez przesady i nigdy bym nie wrócił do Play/UPC. Ich dekoder to porażka, aplikacje, nie lepsze. Dekoder Multi 4K nie jest zły, jest OK, a dodatkowo 5 złotych miesięcznie to nie majątek.  

Ja nie marudzę na jakość usługi. Ja marudzę na brak jasności i elastyczności w ofercie. Nie marudzę też na cenę.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 63
  • 200
  • 1

Każdy operator, bez wyjątku, ofertę ma skrojoną wyłącznie pod swoje korzyści, a nie po to, aby zadowolić potencjalnego klienta 😎

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 170
  • 590
  • 0

Zdaje sobie sprawę że usługi wymyśla się po to żeby nie stracić tylko zarobić. Zastanawia mnie jedno jeśli chodzi o Orange. Każdy operator który oferuje telewizję udostępnia również aplikację na androida, czy to na TV czy na urządzenie typu przystawka. Orange niestety nie. Orange stosuje swoje jakieś wymysły. Play ma apk Play Now, T-Mobile wprowadził właśnie apk TV Magenta, Canal+, Polsat i inne. Gdy tylko masz dostęp  i możliwość zalogowania się możesz odbierać telewizję za pomocą aplikacji. Tylko Orange wymyśliło dwie rożne aplikacje Orange TV Go na smartfony i tablety oraz przez stronę internetową oraz nową apk Orange TV dostępna od nowych zupełnie innych umów. To jest niezrozumiała polityka. Jak masz starą umowę nie skorzystasz. Przecież można było dla klientów wprowadzić symboliczną opłatę jak za dekoder czy multiroom i udostępnić starym klientom aplikację żeby nie czekali do nowej umowy. Wiem że takie tam moje dywagacje, ale nie rozumiem polityki Orange w tej kwestii. Mam nadzieję że w przyszłości będę mógł to zmienić na moją korzyść. Jak na razie na forum nikt nie zasygnalizował że zmienił pakiet optymalny na pakiet Extra TV. 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8702
  • 35182
  • 294

@JinXnapisał(-a)

Każdy operator, bez wyjątku, ofertę ma skrojoną wyłącznie pod swoje korzyści, a nie po to, aby zadowolić potencjalnego klienta 😎

No niezupełnie. Jest jeszcze prawo podaży i popytu, nie można go ignorować.