- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom
Dlaczego jeszcze nie macie technologi MultiRom aby można było oglądać telewizję na kilku telewizorach to jest podstawa każdy ma kilka telewizorów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom
@Polsilver jest jak nie ma 😜 Tutaj masz szczegóły co i jak: http://www.orange.pl/kid,4004242099,id,4004287052,title,Jak-podlaczyc-multiroom,helparticle.html Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom
@Anonim ceny jak w opcjach które są podane w regulaminie, czyli Neostrada VDSL do 80 Mb/s (69,90) lub FTTH w opcjach: do 100 Mb/s (69 zł, następnie 99 zł po 12 miesiącach), do 300 Mb/s (79 zł, następnie podajże 109 zł), do 600 Mb/s (109 zł, następnie 139 zł po 12 miesiącach). Mam nadzieję że się nigdzie nie pomyliłem, pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom
Opłata - aktywacja 1 zł, potem miesięcznie 10 zł.
Obecnie aby skorzystać z multiroom musisz mieć spełnione warunki:
- internet VDSL lub FTTH
- pakiet telewizyjny z nowej oferty Orange (optymalny lub wyższy) - chodzi o te od lutego 2016
- telewizja w wersji kablowej (IPTV).
Jeśli masz ADSL, tv po sat lub starszą promocję na Funpacka, to niestety póki co z tego nie skorzystasz.
Jeśli masz wykupione poza ofertą TV od Orange, pakiety dodatkowe od nc+, nie są one współdzielone na drugim dekoderze, będą tylko kanały z oferty od Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom
Ciekawe dlaczego tak zrobili?
Ja mam multiroom jako jeszcze brany jako test i pakiety nc+ i są dostępne na 2 dekoderach...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom
witam
Czyli jak dobrze rozumiem jeśli przedlużałem funpacka w marcu moge skorzystac z multiroom pakiet start+ obecnie posiadam livebox 2.0 i uhd88? opłata jest stała czy to tylko promocja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom
Jeśli jeśli w superpromocji lub geopromocji (i nie masz nowej oferty Tv bezpośrednio od Orange), to nie.
Jeśli przedłużyłeś w ofercie super pakiet (i masz pakiet optymalny lub wyższy) to tak.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »