- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
Trochę to dziwne że jak ktoś kiedyś brał pakiet Ekstra to nie ma dostępu, tylko ci z nowszymi umowami na Ekstra. Trochę to bez sensu powinno być dla wszystkich co mają Ekstra bez względu na datę podpisania umowy. Przynajmniej ja to tak postrzegam. Pakiet Ekstra to pakiet Ekstra i tyle i data umowy nie powinna mieć wpływu czy coś jest w ofercie czy nie. Oferta w ofercie o nazwie Ekstra się robi przez to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555napisał(-a)Trochę to dziwne że jak ktoś kiedyś brał pakiet Ekstra to nie ma dostępu, tylko ci z nowszymi umowami na Ekstra. Trochę to bez sensu powinno być dla wszystkich co mają Ekstra bez względu na datę podpisania umowy. Przynajmniej ja to tak postrzegam. Pakiet Ekstra to pakiet Ekstra i tyle i data umowy nie powinna mieć wpływu czy coś jest w ofercie czy nie. Oferta w ofercie o nazwie Ekstra się robi przez to.
Ale drożej o 10 zł mc. Dlatego tylko nowe umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodziło mi bardziej o te zwykłe kanały co wprowadzili do oferty teraz (Golf Zone, TVC Super, Remonty TV, Xtreme TV, Szlagier TV) że dla wcześniejszych umów dostępu do nich nie ma co jest dziwne, bo te Filmboxy czy Eleveny dalej mogły by być jako osobne pakiety dla starszych umów o pakiet Ekstra. No cóż....
Robi się przez to teraz więcej pozycji niedostępnych na liście, coś jak na zasadzie jest w przypadku AXN, SciFi czy Sundance.
No comment....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
BTW: wszystkie wymienione kanały nadawane są z identycznymi parametrami technicznymi: zabierają dokładnie 6.2Mbps pasma, z czego na strumień wideo przypada około 5,7Mbps. Jest jedna ścieżka audio przeciętnej jakości - zapewne zwykłe stereo - i brak napisów. Kompresja typowa dla kanałów HD, tylko około 1% "pustych" pakietów.
- « Poprzedni
- Następny »