Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2357
  • 7150
  • 229

Nie wiem też, czy wiecie, że biorąc pakiet Canal+ nie macie dostępu do pełnej biblioteki streamingowej tego seriwsu (nie, nie mam na myśli CANALVOD). Złożyłem na to reklamację. Jakoś rozwiązana, ale w Regulaminie usługi dalej nic...

Teraz akcja z wymianą kanałów na super nowe i atrakcyjne... i od miesiąca nieaktualna lista kanałów per pakiety na stronie operatora...

@tgidelski Możesz rozwinąć ? Czego brakuj

-------------------------------

Poprawiłem czytelność

Mikołaj

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 27
  • 76
  • 0

Na przykład nie obejrzysz nic, co należy do BBC. A to - zgodnie z definicją C+ - nie jest osobną biblioteką. Nawet Orange przyznało w odpowiedzi na moją reklamację, że cała biblioteka stramingowa C+ powinna być dostępna. Nadal nie jest, a ja dostałem rabat do końca umowy. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 505
  • 2026
  • 5

@Luki555napisał(-a)

@Praziomek newsowe tak miał być jeszcze Republika 2 ale pojawił się artykuł na wirtualnemedia, że mają problem z płaceniem za koncesje za kanał co jest a co do tego drugiego to się wstrzymali, żeby cokolwiek robić związku z tym. Inne miejsca na liście też są "nieaktywne"

🙂

deest_0-1769095211373.png

• 638
  • 2492
  • 7

@deest niech się zgłoszą do Milionerów to może wygrają ten milion i bedzie jak znalazł. Nie będą musieli zbiorek organizować. Chociaż nie wiem czy by doszli do ostatniego pytania. 😂 a za chwilę znowu by coś wymyślili ze potrzebują i kolejna zbiórka.

• 505
  • 2026
  • 5

@Luki555 jak zbierali 5 i pół miliona złotych na wóz transmisyjny, to trochę nie dowierzam. Nie sądzę że kamery i wóz by kosztował 5 milionów (teraz nawet nie trzeba rezerwować od Eutelsatu satelity do nadawania sygnału satelitarnego, już wystarczy starlink)

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 521
  • 1930
  • 1

To nie jest temat o Republice.