- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
@Windowv2 miał być ale serwisy informacyjne też były przewidziane w programie na zasadzie jak jest na innych głównych stacjach. Niewiem ile w ciągu dnia miało być tych serwisów pomiędzy zwykłymi ogólnymi programami z tego co ogłaszali.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale wtopa z tymi "zamiennikami" od MWE. Serio, kanały od Music Boxa w zupełności by wystarczyły, niż to coś..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może mi ktoś wytłumaczyć?
Dlaczego Orange udostępnił nam, klientom kanały, które są w fazie testów?
NA Pixel tv składa się jedna bajka, która tam leci na okrągło itd...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomeknapisał(-a)Może mi ktoś wytłumaczyć?
Dlaczego Orange udostępnił nam, klientom kanały, które są w fazie testów?
NA Pixel tv składa się jedna bajka, która tam leci na okrągło itd...
Bo liczba kanałów jest większa i lepiej wygląda na reklamach.😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek możesz chwalić się też do innych, że masz coś w ofercie czego inni jeszcze nie mają i czuć się wyróżniony spośród wszystkich klientów innych operatorów🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To w takim razie poco zrobili AMA?
Ludzie prosili o normalne kanały, które funkcjonują w T-Mobile, Play a nie o jakieś testy.. Masakra. Już 3 tydzień i emisja testowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla zabicia czasu i żeby się nie nudziło. Ani ostatnie AMA ani wcześniejsze nic nie wniosło. Odpowiedzi były do przewidzenia jakie będą. Trudno żeby konkrety padały skoro nie mogą tego robić. To też nie jest wina orange że testy są na tych kanałach bo to nadawca ogłaszał co będzie na tych kanałach a nie ma tego, w kulki sobie leci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla mnie najbardziej żałosne jest to, że w korpo idą miliony na szkolenia z zarządzania kryzysem, a tu nic... zero działania, chociaż problemy trwają, echo rośnie. Orange milczy... Jak miałem ich za profesjonalistów, tak żałuję przedłużenia umowy jesienią.
Nie wiem też, czy wiecie, że biorąc pakiet Canal+ nie macie dostępu do pełnej biblioteki streamingowej tego seriwsu (nie, nie mam na myśli CANALVOD). Złożyłem na to reklamację. Jakoś rozwiązana, ale w Regulaminie usługi dalej nic...
Teraz akcja z wymianą kanałów na super nowe i atrakcyjne... i od miesiąca nieaktualna lista kanałów per pakiety na stronie operatora...
Panie Rzeczniku Wojciechu! Czas zareagować, mija miesiąc od tego bałaganu.
A gdy gdzieś w tym wątku przeczytałem w styczniu "dajcie im czas, to duża zmiana", to zastanawiam się nad tym, czy autor takiego komentarza zna zasady rynku i umów. Jak zmienisz dostawcę energii, to też dasz mu tydzień na brak dostępu prądu... To jest biznes. Orange ma zobowiązania i tyle, nie dotrzymuje ich coraz częściej.
- « Poprzedni
- Następny »