Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3125
  • 13717
  • 78

@Praziomeknapisał(-a)

Nie jest to profesjonalne podejście.

To bardzo profesjonalne podejście. To jest forum a nie czat z konsultantem.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 491
  • 1834
  • 1

Gdy ktoś wspomina o konkurencji.

Tu nagle się objawiają. moderatorzy.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3125
  • 13717
  • 78

Nie jestem ekspertem, ale może dlatego, że to forum Nasz Orange

• 491
  • 1834
  • 1

Byłoby super, gdyby osoby pracujące w Orange  brały udział w dyskusjach i dzieliły wiedzą..

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 623
  • 2443
  • 6

@Praziomek ktoś tam po 2 stronie na pewno jest. Przykład wczoraj nawet jeden post został poprawiony przez moderatora patrz str. 50. To dziwne że nie dostajemy odpowiedzi gdzie leży problem w tej kwestii. Jak trzeba to nie ma nikogo a jak nie trzeba to pojawiają się i piszą jak grzyby po deszczu. Dzisiaj to jeszcze zrozumiałe ale przez ostatnie 3 dni

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 54
  • 0

Poczekajmy proszę cierpliwie, mamy Nowy Rok, wdrożenie kanałów było pod koniec roku (tak, to najgorszy możliwy termin na wdrożenie, bo jest długi weekend i w ogóle pod kątem ilości pracowników i całego zaplecza technicznego). Jak się nie wyjaśni tak do 09.01 to wtedy będziemy się martwić.
Nawiązując do moich wpisów, u mnie nie działa tylko Love Nature, reszta śmiga jak malina.

• 491
  • 1834
  • 1

Klienci chyba są są obecnie w lekkim szoku po tym jak zobaczyli ramówki nowych kanałów od MWE?

To są testy czy ramówka nowych  kanałów?

Masza I niedźwiedź przez cały dzień. Jakaś masakra.

A  Axn-y nadal beee. Lepiej to serwować. Ech

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 623
  • 2443
  • 6

AXN-y długo będą beeeee 4 razy beeee i cięzko strawne dla orange bo nawet pomysł na te kanały odbija im się czkawką skoro zamknęli przed AMA. Co do tych pozostałych od MWE no cóż może zmienią program jak już wrócą z urlopów świątecznych, oficjalny start miał być  dziś, ale może przesuneli bo nie ma to nic wspólnego z tym co jest w opisie jaki podaje nadawca na ten moment ani biuro prasowe orange w swoim artykule. Taki nieudany start kanałów podobny do LN tylko tutaj przynajmniej jest obraz😅

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 868
  • 2900
  • 3

Moja siostra ma OTV 4K Stream LN 4K Hula u niej mam foto jakby co 🙂 pytałem 5 minut temu i sprawdziła i wysłała foto mi na fb.com 

🙂 

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 54
  • 0

@ryba168napisał(-a)

Moja siostra ma OTV 4K Stream LN 4K Hula u niej mam foto jakby co 🙂 pytałem 5 minut temu i sprawdziła i wysłała foto mi na fb.com 

🙂 

A jaka dokładnie nazwa pakietu TV jest widoczna w Mój Orange?