- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
Ważne, że dotychczasowi klienci nie stracą dostępu do paczki C+ przez Orange przedłużając umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od dzisiaj kanały TVP 3 regionalne od nr 901-916 oraz kanał TV Republika nr 28 pojawiły się w jakości HD 🙂 Są dostępne zarówno na WHD 80 oraz IWU 200 🙂 Dziękuję za oddane głosy na pomysły oraz ich realizacje.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na 572 dodano Alfa TVP HD oraz na 249 oraz 251 nadaje Novelas+ (na 251 Novelas+ dubel)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szkoda, że nie został dołączony do oferty Orange TV IPTV kanał Eleven Sport 4 HD 😞 Może się jeszcze pojawi. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Każdy ma swoje zdanie na temat Republiki TV. Mnie cieszy podniesienie do HD tego kanału.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange powinno zrobić jakieś konkretne ruchy a nie tylko podmienianie kanałów sd na hd (chociaż to już standard to HD i nie ma się czemu dziwić) czy robienie dubli jak to napisał @ryba168 w przypadku Novelas+ chyba, że ten ruch jest po to aby Novelas+ i Novelas+1(teraz jeszcze Dizi) były bliżej siebie i usuną jedną pozycję jako dubel tą starą na której obecnie był
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555napisał(-a)Orange powinno zrobić jakieś konkretne ruchy a nie tylko podmienianie kanałów
czy możesz podać przykład konkretnego ruchu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konkretne ruchy:
-uzupełnić ofertę 4K, jest kilka kanałów 4k na rynku od kilku lat w tym Love Nature 4K, Muzeum 4K I Ultra
- z powrotem paczka C+ dla nowych
- powrót Sundance, AXN-ów, itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej nie muszę tego robić już bo @Lukiman wyśmienicie ci podał te ruchy jakie orange powinno zrobić.
Teraz tak przejrzałem listę i ten Novelas+ trochę dziwna sprawa na poz gdzie był i powinien być Dizi dali Novelas+ chyba to poprawią bo to nie powinno tak być. Chyba że tak wygląda ta zmiana Dizi na Novelas+1
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ale to tak nie może być, nic nie informowali? ja chcę żeby dizi zostało bo tam teraz jakieś telenowele. ktoś coś wie?