Nie można wyświetlić tego widżeta.

HBO Max - sugestia Moja lista

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 198
  • 629
  • 2

@IreneuszCD Rozpiętość w tej kwestii jest przyzwoita, aby nie napisać wystarczająca. Począwszy od kilku kliknięć pilotem a kończąc na ładunkach C4 u dostawcy prądu, każdy znajdzie coś dla siebie 😃.

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2275
  • 12686
  • 59

HBO Max

@Dawid_Paris ja tam nie mam z pilotem problemów, czasem piesek mi wyłączy TV, po BT on działa, więc wystarczy że kliknie łapką i TV usypia 😉

Ja tam patrzę na filmy akcji i coś z gatunku grozy, trudno przy tym przysnąć, tym bardziej że mam głośne kino domowe, zresztą jak zmęczony jestem, to idę spać, po co na siłę oglądać TV 😉

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2265
  • 8555
  • 33

HBO Max

@Dawid_Parisnapisał(-a)

@pirenej Chyba trochę nie rozumiem. Nie pasuje Tobie odtwarzanie serii a jednocześnie lubisz zasypiać słuchając filmów. Mam wrażenie, że to taki mały oksymoron. 

Natomiast, co do wyłącznika czasowego, to można go po prostu ustawić w telewizorze.

w apce w komórce jest potrzebny. Nie sypiam w przy TV salonowym. Monotonny głos lektora, zwłaszcza w filmach dokumentalnych, to doskonały usypiacz. Celowo włączam na zasypianie. Jak brak wyłącznika, to niech przynajmniej jeden film się przegada, a nie ciągnie tasiemiec sezonowy do rana. Teraz rozumiesz?

• 198
  • 629
  • 2

HBO Max

@pirenejNie, nadal nie rozumiem. Bynajmniej, nie do końca.

Rozumiem, że nie zasypiasz przy telewizorze. Zakładam, że usypiający głos lektora nuci się z komórki, w której za pomocą dostępnych aplikacji można ustawić określony czas, po którym jeden film się przegada, a tasiemiec również pójdzie spać.

• 2265
  • 8555
  • 33

HBO Max

@Dawid_Parisnapisał(-a)

usypiający głos lektora nuci się z komórki, w której za pomocą dostępnych aplikacji można ustawić określony czas, po którym jeden film się przegada, a tasiemiec również pójdzie spać.

znasz takie apki?

• 198
  • 629
  • 2

• 2265
  • 8555
  • 33

HBO Max

@Dawid_Parisnapisał(-a)

Android

Sleep Timer 

Cozy Timer 

Dzięki, wypróbuję. Ciekawe, czy mi nie zasyfią czymś fona.

• 198
  • 629
  • 2

HBO Max

@pirenej Można zaufać Google Play Protect, a także poszukać jakiś info na temat danej aplikacji. Z drugiej strony, jeżeli dana aplikacja jest popularna i ma jakąś wpadkę, to nie trudno znaleźć o tym informacje.

• 2265
  • 8555
  • 33

nietrudno też znaleźć doniesienia o kilkuset przypadkach zainfekowanych apek. Nie, że zostały umyślnie tak spreparowane, ale że twórcy użyli biblioteki, która okazała się złośliwa.