- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO GO - nadal aktywne, choć brak umowy.
Witajcie,
w lipcu przedłużałem swoją umowę na Orange Love. Zmieniłem trochę pakiety telewizyjne, pozbywając się m.in. HBO. Mimo tego, że upłynął ponad miesiąc (tak, wiem że przez miesiąc Orange udostępnia pełną ofertę w ramach promocji/zachęty), nadal mam aktywny dostęp do HBO GO.
Na dekoderach HBO nie jest już aktywne, jedynie HBO GO.
Niestety mam bardzo złe doświadczenia z infolinią (i to nie incydentalne), a do salonu mi nie po drodze. Błąd - jeśli wystąpił - jest po stronie Orange. Czy jest jakaś szansa, by wyprostować ten temat bez chodzenia po salonach i dzwonienia na infolinię?
Z góry dzięki za pomoc.
P.S.
Porady typu "ciesz się i korzystać za darmo" pomińcie proszę, nie należę do Januszy Biznesu. 😉
I wolę uniknąć za chwilę odpowiedzialności ewentualnej za korzystanie bez umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tgidelski na koncie Mój Orange www portal, sprawdź stan usług, poprzez czat możesz dopytać, co i jak z HBO GO, tu na forum, nie mamy wglądu w twoje usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czat, tak - a masz pomysł, jak przebić się przez Maxa? 🙂
Bo niestety mimo użycia prostych słów "niestety nie rozumie, w czym może mi pomóc". 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tgidelski poproś kilkakrotnie o połączenie z konsultantem. To najprostsze rozwiązanie na MAX-a.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem inny kilka razy, lub konsultanta pomoc 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś niestety nie przebijesz się przez Maxa do doradcy na czacie. Dopiero w poniedziałek czyli jutro od 7:00 cześć ładną mamy pogodę 🙂 On nie zrozumie i odda rozmowę konsultantowi 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po zakończeniu umowy jednej z platform GO miałem dostęp jeszcze przez rok. Żadnych dodatkowych opłat. Na Infolinii potwierdzili, że umowa zakończona.