Filmboxy w aplikacji Orange tv

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 65
  • 168
  • 2

Dziś pojawiła sie paczka Filmbox+ w apce Orange tv.....nawet szybko im to poszło bo pomysł dodalem 2 tygonie temu:)))

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 287
  • 1062
  • 5

@piszczol Rzeczywiście pojawiła się paczka (FilmBox+emotion k288, FilmBox+hits k289, FilmBox+comedy k290, FilmBox+action k291  i FilmBox+festival k293 tylko póki co "nie jest dostępny w Twoim pakiecie" jeśli chcesz z niego korzystać i tak dalej.🔒 Dzwoniłem do konsultanta/tki. Niby są dodane, ale kiedy i na jakich zasadach będą dostępne nie dostałem odpowiedzi. Może sukcesywnie w przyszłości?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 ODPOW. 9

• 287
  • 1062
  • 5

@piszczol Rzeczywiście pojawiła się paczka (FilmBox+emotion k288, FilmBox+hits k289, FilmBox+comedy k290, FilmBox+action k291  i FilmBox+festival k293 tylko póki co "nie jest dostępny w Twoim pakiecie" jeśli chcesz z niego korzystać i tak dalej.🔒 Dzwoniłem do konsultanta/tki. Niby są dodane, ale kiedy i na jakich zasadach będą dostępne nie dostałem odpowiedzi. Może sukcesywnie w przyszłości?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 65
  • 168
  • 2

Ja mam te kanały w pakiecie Extra .,..umowa przedłużona 5 czerwca

• 287
  • 1062
  • 5

@piszczol  Chyba to jest tak. Jak ja przedłużałem umowę to tych kanałów nie było. Teraz one są i jeśli ktoś przedłuża umowę obecnie może je dołączyć. Jak zwykle Orange prowadzi dziwną swoją politykę. Gdybym chciał wykupić ten pakiet też nie mogę ponieważ nie ma go w opcjach Orange.pl > Pakiety i usługi do włączenia.(są Canal+, HBO, Polsat ) Czyli Orange znowu dzieli klientów w zależności od czasu podpisania umowy. Dziwne to jakieś. Nie zależy mi na tym pakiecie, ale skoro dołączają to chyba rozumie się że dla wszystkich?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2274
  • 10361
  • 72

@janio1  co w tym jest dziwnego. Podpisujesz umowę na to co ona oferuje w momencie jej podpisania, nie na "przyszłość". Chcesz to sobie zmień.

• 287
  • 1062
  • 5

@Glut Wszystko się zgadza. Umowa na wszystko to co jest w czasie jej podpisywania, tylko jeśli wprowadzają np. oferty nowych kanałów w ramach pakietu i one nie obowiązują wstecz to jest coś nie tak. Pisałem że nie zależy mi na tych kanałach. Chodziło o zasadę po pierwsze, a po drugie to nie można ich dodać jako  płatny pakiet, ani darmowy. Nie ma czegoś takiego "Chcesz to sobie zmień". Myślę że nic tu nie uradzimy dlatego zakończę i tak zostawię temat.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2419
  • 7527
  • 237

Filmboxy w Extra TV dostępne są dla klientów którzy podpisali umowy po 25.05.2026.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2274
  • 10361
  • 72

@janio1  nie wprowadzają ludzi w błąd. Umowa (prawo) nie działa w stecz o ile jej warunki nie stanowią inaczej. Wynika to z podstawowej zasady prawa. Nową umowę jak najbardziej można zawrzeć i zastąpi ona obecnie obowiązującą.

• 287
  • 1062
  • 5

@Arti_Kn_Pl 

@Glut 

I tu rodzi się pytanie. Czym różni się klient np. marcowy od klienta majowego? Jeśli Extra TV ma w swoim pakiecie to czy tamto to dla wszystkich, takie jest moje zdanie. Orange ma swoją politykę. No cóż?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2419
  • 7527
  • 237

@janio1napisał(-a)

@Arti_Kn_Pl 

@Glut 

I tu rodzi się pytanie. Czym różni się klient np. marcowy od klienta majowego? Jeśli Extra TV ma w swoim pakiecie to czy tamto to dla wszystkich, takie jest moje zdanie. Orange ma swoją politykę. No cóż?

Tym że marcowy płaci 35 zł a majowy 45 zł