- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, mam pewien problem, zaczynając to posiadam pakiet extra tv i dekoder glowny 4k multi oraz jeden multiroom iwu200.
Chciałem poprzez aplikację mój orange dobrać drugi multiroom, jednak z automatu wskakuje mi iwu200 i gdy wybieram dekoder 4k duo to nie moge odznaczyć tego pierwszego..
Czyli tak jakby 4k duo zawsze szedł w parze z dekoderem iwu200, co daje łącznie 3 multiroomy.
Na czacie doradca zaproponował opcję dopisania tylko dekodera 4k duo, jednak po czasie stwierdził, że ma problem ze skompletowaniem zamówienia. Dlaczego tak się dzieje?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten IWU 200 to jest ten co masz obecnie - pisze multiroom 1, dobierasz duo jako multiroom 2. Wiec będziesz miał łącznie trzy dekodery.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten IWU 200 to jest ten co masz obecnie - pisze multiroom 1, dobierasz duo jako multiroom 2. Wiec będziesz miał łącznie trzy dekodery.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dopisanie dodatkowego multiroom 4k duo do istniejącej oferty.
Musisz brać Duo? Będziesz miał na nim prawie pół minuty opóźnienia w stosunku do tego co masz na IWU200 i Multi 4k.
Duo to to samo co apka, tyle że wynajmujesz Android TV box od Operatora, zamiast kupić swój (albo zainstalować apkę bezpośrednio na posiadanym sprzęcie). W obu przypadkach transmisja IP TV idzie do nich uncastem, ze znaczącym opóźnieniem w stosunku do sygnału multicast z którego korzystają dekodery IWU200 i Multi 4k (a także ICU100).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mnovaczyyk to niestety szablon...takie podstawia system jakie może...nie obejdziesz od razu.
Jak już będziesz używać Multiroom, to zgłoś niekompatybilność dekodera multicastowego i powinni wydać Duo
Powołać się trzeba na konkretny problem i potrzebę, a awaryjnie wszystko można załatwić.
Musisz mieć jednak powód....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pl napisał(-a)
Masz rację, trochę wprowadza to w błąd ale jest tak jak mówisz. Dzięki