- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam do was pytanie czy u was na takich kanałach jak Warner tv, Bomerang, Cartoon Network macie obraz bo u mnie od dluzszego czasu jest czarny ekran żadnego komunikatu nic tylko można sobie wyświetlić co obecnie powinno być. Wszystkie inne bez zadnych problemów. Kontaktowałem się z doradcą zrobil reset dekodera nic to nie dało zgloszenie poszlo dalej i technicy maja sprawdzić gdzie leży problem.
Aktualizacja Boomerang już działa zostają te 2 pozostałe
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 chyba jakiś większy problem, u mnie na sat od C+ i w C+ Online na W TV i CN też ciemność widzę 😉
PS.
Mam info że ogólna awaria, nigdzie nie działają... tak że "cza czekać" 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 chyba jakiś większy problem, u mnie na sat od C+ i w C+ Online na W TV i CN też ciemność widzę 😉
PS.
Mam info że ogólna awaria, nigdzie nie działają... tak że "cza czekać" 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziwna sytuacja z 3 kanałami
Ok dzięki za info teraz wiem gdzie leży problem. Ktoś wyciągnął kabel nie ten co trzeba i padło nadawanie 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 awaria usunięta, już "świecą", sprawdź (znaleźli odpowiednią wtyczkę i gniazdko 😁😂😉).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak są kontaktowałem się żeby anulować zgłoszenie to już kolejny konsultant wtedy wiedział w czym rzecz i co to za problem też wystąpił. Wiedziałem że na pewno nie u mnie bo by dekoder jakiś komunikat by wyświetlił jeszcze na ekranie no ale konsultant pierwszy nie chciał słuchać i był tak pochłonięty swoją pracą na tyle że mi zresetował dekoder bo sądził że to u mnie nigdzie indziej i nie chciał słuchać że nic to nie da. Tak czułem że musiało się coś rozłączyć ale że w orange i nie sądziłem że u nadawcy.
Zapewne ktoś rozbierał choinkę ze świąt i wyciągnął nie ten kabel z gniazdka 😁😜