- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy włączenie AXN HD itd. w lutym 2023r., obejmuje również tv satelitarną od Canal+?
A satelita Orange LOVE z DTH Orange TV z Canal+ z dekoder 4K Ultrabox+ te zmiany też obejmują i te kanały wyłączą, czy nie, odpowie ktoś konkretnie i orientuje? Proszę o odpowiedź i pomoc.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy włączenie AXN HD itd. w lutym 2023r., obejmuje również tv satelitarną od Canal+?
@Fred1 z tego co się orientuję to kanały te nadal będą dostępne przez satelitę w ofercie C+.
Dotyczy to tylko klientów usługi Orange TV w technologii kablowej IPTV
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Są one na odległej pozycji na satelita też na dekoderze 4K ULTRABOX+ TE AXN SPIN, AXN BLACK, AXN WHITE, 293, 292, 291, na końcu polskie praktycznie listy kanałow, żeby tak nie było, że znikną i nikt nie powiadomi................ani w Orange, ani z Canal+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cytat z wiadomości rozsyłanej do klientów:
,,Wynika to ze zmiany warunków umów pomiędzy Orange Polska a dostawcami zewnętrznymi".
Zmieniają się warunki umowy między Orange a dostawcami. W przypadku oferty z Canal+ to oni świadczą telewizję i tu nie ma mowy o żadnej zmianie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale jak Canal+ wyłączy to, to Orange też jest zobowiązane o tym powiadomić swoich abonentów, gdyż w tym pośredniczą i umowa była w Orange zawierana. A prawdopodobnie Canal+ też ma to wyłączyć i ma u nich zostać na satelita tylko samo AXN HD i też nie wiadomo czy tego nie wyłączą ............a te 3 na końcu mają usunąć co wymieniłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak coś znikanie z oferty Orange z Canal+ to jak piszesz również powinna iść taka informacja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Fred1 muszą powiadomić o takim fakcie, na razie zostają (mam umowę sat bezpośrednio w C+ i nie ma na ten czas info o wyłączeniu, a takowe musiałbym otrzymać od operatora - mam wszystkie gwarantowane w pakiecie).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Orange tylko do IPTV informacje idą i wszystko, a do satelita nic i odsyłają tylko do Canal+, a Canal+ spytasz tam, z powrotem odsyła do Orange i kółko zamyka, a powiadomienia wszelakie brak, więc lepiej co się dzieje tam powinni wiedzieć typowi abonenci z salon Canal+, jak w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 nie koniecznie takie info dostaniesz, mogą ot tak kanały zgasnąć.
Ale wtedy można umowę zerwać bez kary 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Fred1 więc Ci tłumaczę że mam umowę bezpośrednio z C+ i takiego info nie dostałem (kanały te mam gwarantowane), jeśli dostanę to napiszę.
@IreneuszCD kanały gwarantowane (przynajmniej u mnie w umowie, gdyż wiem że nie u wszystkich jest taki zapis) więc info od operatora musi być, co innego jeśli są nie gwarantowane (promocyjne).
Tu przykład C+ wycofuje Playboy TV z oferty - info dostarczone mailem z adnotacją o możliwości zerwania umowy bez konsekwencji - kanał był gwarantowany.
- « Poprzedni
- Następny »