Czy kanały dodane 25/05/2026 do nowych umów z tego dnia na EXTRA TV mają szanse

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 955
  • 3128
  • 3

Być w starszych pakietach TV byłego Love czyli m.in.: OPTYMALNY, KOMFORTOWY itd 

Bardzo by nam było miło nam lojalnym abonentom pomarańczy 🙂 

Ps.: Np mi system przy przedłużeniu oferował obecne pakiety bazy mojej oferty nie było propozycji przejścia na EXTRA TV a poza tym w tej ofercie brak VOLP a to  jest potrzebne bo zasięg inny jest słabszy na ten moment komórka jedynie działa przez WIFI CALING i Smsy 😞

🙂

22 ODPOW. 22

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2098
  • 9080
  • 71

@ryba168  no to jak Ci działa przez wifi calling to gdzie masz problem? Weź sobie nową ofertę.

• 955
  • 3128
  • 3

@Glut

Moja mam jest starsza i nie za bardzo za pan brat z technologiami 🙂 poza tym dużo ludzi ma nr nasz ten do usługi VOLP

🙂

• 2098
  • 9080
  • 71

@ryba168  możesz np. wziąć telefon strefowy i zachować numer https://www.orange.pl/view/telefon-domowy#telefon-domowy

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 688
  • 2688
  • 8

Po za tym jak komuś odpowiadają obecne warunki umowy to po co ma to zmieniać. Tu tylko chodzi o dostęp do kanałów, żeby oferta tv była jednakowo rozwijana na każdej umowie. Każdy nowy kanał był dodawany do któregoś z pakietów choćby nawet jakby miały być tylko do najwyższego dawane czyli do Ekstra jeżeli tak o kasę chodzi bardzo w orange ale żeby był.

Zwłaszcza że pomysły o kanały były zakładane przez obecnych klientów, którzy nawet kilka lat mają umowy, albo pytania na AMA a nie tych co dopiero podpisują umowy od 25.05. To już zakrawa pod dyskryminację.

• 955
  • 3128
  • 3

@Glut nie wiedziałem że takie coś jest 🙂 ot cała oferta czytelna nie ma co 😄

🙂

• 2098
  • 9080
  • 71

@Luki555  tylko, że w umowie nie jest napisane, że każdy nowy kanał będzie dodany do starego pakietu. Poza tym nowe umowy są droższe domyślnie też z powodu większej liczby kanałów.

• 955
  • 3128
  • 3

Reklamacja wczoraj poszła odrzut a pan nie wiedział nawet co ma mówić powiedział tylko przy nowej konfiguracji brak VOLP niestety 🙂 i że umowa za szybko nie podlega jeszcze modyfikacji w 08/26 rok a brana na dwa 🙂

poza tym mam rabaty itd 🙂

🙂 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 688
  • 2688
  • 8

@Glut tylko mi tu nie chodzi o to żeby starszy pakiet Ekstra był identyczny jak nowszy Ekstra o kanały Eleven i Filmbox oraz ten Amazon tylko o inne pozycje kanałów te 2 rodzaje kanałów Eleven i Filmbox oraz Amazon niech nadal będą osobnymi pakietami dla starszych umów do dokupienia, ale pozostałe kanały dlaczego nie mogły by być dostępne jednakowo dla każdej umowy, chyba aż takimi drogimi kanałami (te 5 nowych) nie są żeby nie można było ich dołączyć.

• 2098
  • 9080
  • 71

@Luki555  ja wiem, tylko, że operator nie ma obowiązku dodania kanałów, których nie było w ofercie w momencie podpisania umowy.