- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy ktoś się orientuje czy kanał Show Tv jest w pakiecie komfortowym Orange Love? Na kanale 346, gdzie powinna być wersja 4K mam cały czas "krótką przerwę techniczną" z dźwigiem, a na 361, gdzie powinna być wersja HD jest plansza z podglądem kanału na żywo (Show TV) i info "Kanał Red Carpet TV HD jest niedostępny w Twoim pakiecie". Co ma Red Carpet do Show TV?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@w4ld Red Carpet to wcześniejsza nazwa i w orange jeszcze jej nie zmienili dlatego jest tak jak widzisz, w wykazie kanał był w komfortowym przynajmniej ta zwykła wersja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@w4ld Red Carpet to wcześniejsza nazwa i w orange jeszcze jej nie zmienili dlatego jest tak jak widzisz, w wykazie kanał był w komfortowym przynajmniej ta zwykła wersja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy kanał Show TV jest w pakiecie komfortowym w Orange Love?
Cześć @w4ld
Red Carpet TV od 1 sierpnia 2025 zmienił swoją nazwę na Show TV w ramach rebrandingu. Jest to ten sam kanał tylko pod inną nazwą. Kanał Show TV według starszej listy z 1 wrzesnia 2025 roku jest dostepny od pakietu Komfortowego. Natomiast dla osób które podpisywały umowy na pakiety nowy Orange Love z pakietem Start TV lub Extra TV to ten kanał jest dostępny od pakietu Start TV.
Przesyłam Ci w załaczniku listę kanałów starszą oraz nowszą 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy kanał Show TV jest w pakiecie komfortowym w Orange Love?
@Pablo5 Dzięki, mam starą umowę. Zmyliło mnie to, że na tych nowych kanałach niedostępnych w moim pakiecie ciągle wyświetla się plansza z info o krótkiej przerwie technicznej, co raczej wskazywałoby na dostępność tych kanałów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś