- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest jakaś możliwość oglądania TV na dwóch telewizorach w ofercie ze światłowodem i Extra TV?
Np. konfiguracja: Dekoder Multi 4K + aplikacja Orange TV na jakimś TV Sticku?
Czy da się w ten sposób oglądać na dwóch TV:
a) wszystko bez problemów,
b) tak, ale nie ten sam kanał w tym samym momencie,
c) nie ma w ogóle takiej możliwości?
Jest tyle sprzecznych informacji, że już nie wiem która odpowiedź jest prawidłowa.
Niestety konsultanci na infolinii też już się pogubili i wszystkie 3 odpowiedzi usłyszałem w ciągu 2 ostatnich dni.
Pytanie bonusowa: Na ilu urządzeniach można jednocześnie zainstalować aplikacje Orange TV?
(Nie mylić z Orange TV GO)
Czy jeśli teraz podpiszę umowę, a problem z Multiroom zostanie rozwiązany za jakiś czas, to czy potencjalne rozwiązanie tego problemu będzie dotyczyło wszystkich? Czy lepiej wstrzymać się z podpisaniem umowy?
_________
* Temat przeniesiony z AMA - Rzecznik Orange 2 - Bartłomiej
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja u siebie mam 4K Multi i aplikacje na Mi Box s 2gen, oba połączone przez wi-fi i jak do tej pory można oglądać w tym samym momencie bez żadnych przeszkód.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest jakaś możliwość oglądania Extra TV na dwóch telewizorach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja u siebie mam 4K Multi i aplikacje na Mi Box s 2gen, oba połączone przez wi-fi i jak do tej pory można oglądać w tym samym momencie bez żadnych przeszkód.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kacper3006napisał(-a)Ja u siebie mam 4K Multi i aplikacje na Mi Box s 2gen, oba połączone przez wi-fi i jak do tej pory można oglądać w tym samym momencie bez żadnych przeszkód.
Zgadza się to jest rozwiązanie na chwilę obecną.
Ciesz się dostępem (za free) tv na dwóch urządzeniach bo niedługo zapłacisz za dostęp do kolejnych urządzeń
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arhimnapisał(-a)Czy jest jakaś możliwość oglądania TV na dwóch telewizorach w ofercie ze światłowodem i Extra TV?
Np. konfiguracja: Dekoder Multi 4K + aplikacja Orange TV na jakimś TV Sticku?
Czy da się w ten sposób oglądać na dwóch TV:
a) wszystko bez problemów,
b) tak, ale nie ten sam kanał w tym samym momencie,
c) nie ma w ogóle takiej możliwości?
Jest tyle sprzecznych informacji, że już nie wiem która odpowiedź jest prawidłowa.
Niestety konsultanci na infolinii też już się pogubili i wszystkie 3 odpowiedzi usłyszałem w ciągu 2 ostatnich dni.
Pytanie bonusowa: Na ilu urządzeniach można jednocześnie zainstalować aplikacje Orange TV?
(Nie mylić z Orange TV GO)
Czy jeśli teraz podpiszę umowę, a problem z Multiroom zostanie rozwiązany za jakiś czas, to czy potencjalne rozwiązanie tego problemu będzie dotyczyło wszystkich? Czy lepiej wstrzymać się z podpisaniem umowy?
_________
* Temat przeniesiony z AMA - Rzecznik Orange 2 - Bartłomiej
Odpowiedź a:
Sam używam takiej właśnie konfiguracji, wszystko działa bez problemów