Co nowego przyniesie Telewizja od Orange w IPTV w nowym 2025 roku?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 421
  • 1494
  • 1

@szewolnapisał(-a)

18 sierpnia do cenników oficjalnie mają wejść też nowe pakiety Canal+. Co ciekawe w cennikach jest info, "dodatkowo, w ramach sprzedaży premiowej, otrzymują Państwo dostęp do serwisu CANAL+". Do tej pory chyba oferowali nowe pakiety bez dostępu online, więc po weekendzie może się to zmieni.

Kilka dni temu zapytałem o pakiet C+ z ofertą kanałów Extra panią w Salonie.

Obecnie mam Prestige i umowę mam do grudnia. Chcąc mieć pełny C+ musiałbym przedłużyć umowę.

Zespół Nasz Orange
  • 3268
  • 13814
  • 73

Posty niezwiązane z tematem zostały usunięte. Proszę, abyśmy się trzymali tematu i tematyki tej społeczności, czyli usług świadczonych przez Orange.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 150
  • 631
  • 3

@Praziomeknapisał(-a)

Kilka dni temu zapytałem o pakiet C+ z ofertą kanałów Extra panią w Salonie.

Obecnie mam Prestige i umowę mam do grudnia. Chcąc mieć pełny C+ musiałbym przedłużyć umowę.

Niestety Orange czasami ma zasady jak w jakimś urzędzie. Mało elastyczności. Zamiast zmienić pakiet stary na nowy, w ramach obecnej umowy głównej, to kombinacje. Ale może zmiany w cennikach nieco poprawią ten stan rzeczy, i będzie można dokupić jak np. Netflix. Tym bardziej, że w tych samych cenach te pakiety Canal+ dostępne są na wyciągnięcie ręki w wolnej subskrypcji, bez kagańca 🙂

Nie zmienia to faktu, że siłą ofert u operatorów kablowych jest to, że w jednym pakiecie mamy kanały własne konkurujących ze sobą platform np. Canal+ Sport i Polsat Sport. Jeśli oczywiście ktoś potrzebuje dostępu do tradycyjnych kanałów TV.

Ale na razie niech wprowadzą Orange TV na Samsung Smart TV. Co z tego, że dodają do światłowodu Start TV, jak i tak nie korzystam, bo apki nie ma na moim telewizorze.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 579
  • 2236
  • 6

Na stronie z ofertą tv już są logotypy kanałów z pakietu c+ czy polsatu sport premium i HBO ale oczywiście jak to u orange brakuje 3 tych od polsatu co nie dawno się pojawiły w ofercie. 

• 421
  • 1494
  • 1

Coś się zmieniło w cennikach i dotychczasowi abonenci C+Prestige mogą poszerzyć pakiet o kanały extra za dopłatą, bez konieczności zawarcia nowej umowy? 

• 150
  • 631
  • 3

W tym przypadku nie ma czegoś takiego jak dopłata. Ogólnie u operatorów z nowymi kanałami Canal+, nie ma już pakietu Canal+ Prestige, więc i tak w grę wchodzi migracja do nowego pakietu Canal+ Super Sport. Natomiast pytanie, na jakich zasadach, po zmianach w cenniku.

• 150
  • 631
  • 3

Mając tylko Orange Światłowód (bez Extra TV) w Mój Orange pojawił się komunikat "Włącz streaming w Mój Orange", który przenosi do sekcji "Serwisy streamingowe", gdzie jest możliwość aktywacji pakietów bez zobowiązania:

HBO Max Standardowy (39.99 zł)

Canal+ Seriale i Filmy (29 zł)

Canal+ Super Sport (69 zł)

Jeśli dobrze pamiętam, wcześniej do światłowodu mogłem aktywować tylko Extra TV i Netflix.

• 421
  • 1494
  • 1

HBO Max tylko Standard. "Tylko"  4 dychy. Lipa

*Post został edytowany. Moderator Wojciech.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35100
  • 293

@Praziomeknapisał(-a)

HBO Max tylko Standard. "Tylko"  4 dychy. Lipa

Ja tam widzę 25PLN... I chyba jeden miesiąc w gratisie, ale to przy lojalce 24 miesięcznej.

• 150
  • 631
  • 3

O to chyba masz specjalną promkę. Bo nawet w ofertach dla nowych przy zobowiązaniu 24 miechy dają dwa miesiące za free, później 39,99 zł za HBO Max Standardowy