- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co nowego przyniesie Telewizja od Orange w IPTV w nowym 2025 roku ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 telewizji linearnej tv i iptv sypie się w Orange ksnały wyłączają tylko
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ostatnim czasie praktycznie nie powstają nowe, wartościowe kanały. Same powtórki. MTV zapowiedziało likwidację kilku swoich kanałów. W przyszłości można spodziewać się podobnych ruchów, bo dziś nadawanie mało popularnych kanałów nie jest opłacalne, gdy ludzie coraz częściej sięgają po platformy streamingowe.
Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że dziś "kablówki" oferują dostęp do kanałów TV. W przyszłości, zamiast pakietów z kanałami, operatorzy będą oferowali pakiety z serwisami streamigowymi. I nie mowa tutaj, że np. Netflix z HBO Max, jak mamy dzisiaj. Ale np. pakiet sportowy z dostępem do sportu z różnych platform.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co nowego przyniesie Telewizja od Orange w IPTV w nowym 2025 roku?
Wiadomo czym Orange tv wypełni luki po wyłączeniu kanałów Paramont skydance company i kiedy je po wyłącza szybciej czy dopiero z początkiem nowego roku kalendarzowego
Pozdrawiam serdecznie wszystkich 😍
PS ZOSTAJE W ORANGE POLSKA DO 9 SIERPNIA 2027 BO TU JEST NAJLEPIEJ WEDŁUG MNIE 😏🌹 (MOŻNA SIE Z TYM NIE ZGADZAĆ )
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ryba168 Nie wiem po AXN czterej kanałach i po pakiecie RTL nic nie dała na wymianę z tego co wiem 🤷♂️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ryba168 Teoretycznie orange powinno trzymać te kanały do ostatniego dnia nadawania a co zrobi to już wynika z umowy między orange a nadawcą tych kanałów jaką mają czy jakiś ruch wcześniejszy będzie bez konsekwencji dla orange, że wcześniej z oferty usunęliby to tylko w orange wiedzą bo jakieś umowy ich też obowiązują. Pierwsze informacje zaczynają się pojawiać, np że u jednego operatora kanały te będą zastępowane tymi co już mamy w ofercie, czym orange zastąpi czas pokaże dużego wyboru i tak już nie ma zostają tylko te na które zostały założone pomysły a jeszcze ich nie ma Szlagier tv, TVC Super, AXN, SciFi czy Sundance tv (nie wiem czy są jakieś inne jeszcze z polskich ja nie słyszałem) a o jakimś kanale 4K to tylko marzenia i dużo dalsza przyszłość. Może być też, że niczym nie będą zastąpione albo nie od razu to też trzeba brać pod uwagę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ten Sundance (i pewnie kilka innych) to cały czas jest w strumieniu, widać coś przez ułamek sekundy, zanim czarna plansza "tu nic nie ma" go przykryje. Zwolnili kogoś kto umiał wyłączyć, ale szczęśliwie mają jeszcze kogoś kto umie przykryć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pojawił się artykuł że Grupa MWE Networks chce jeszcze jesienią uruchomić kanały o podobnych nazwach do tych które z końcem roku znikają żeby zajeły miejsca tych zamykanych. Ciekawe czy to dobry ruch i co orange zrobi jeżeli takie kanały się pojawią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam przeczucie, że z większym prawdpodobieństwem Orange przytuli te nowe kanały, niż wrócą AXN, Sundance, czy pojawi się Nature 4K.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek kiedyś orange będzie musiało się przeprosić z nadawcą axn a czy to będzie szybciej czy dłuższe czekanie to tylko ci co decydują o ofercie w orange doskonale wiedzą. Na kanały 4K nieliczyłbym. Pomysł o kanał Nature 4K został zamknięty powód oferta nie będzie rozwijana pod względem 4K i nie ma szans na takie kanały przynajmniej w najbliższym czasie a może i przez rok i dłużej.