Nie można wyświetlić tego widżeta.

Co nowego przyniesie Telewizja od Orange w IPTV w nowym 2025 roku ?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 288
  • 829
  • 2

Powoli zbliża się koniec 2024 roku, niebawem przywitamy rok 2025 a w Orange ten rok zaczął się od wyłączenia najsilniejszej paczki kanałów Canal + i tym samym eliminacji pakietu Extra+.

Potem oferta poszerzyła się o m.in. JimJam, Kabaret TV, Eleven Sports 4 czy Novelas+.

A ja się zastanawiam co mogłoby się zmienić na lepsze w nowym 2025 roku w pomarańczowej ofercie.

Ja np. Bardzo chcę aby kanały FilmBoxa były oferowane w Pakiecie Komfortowym a nie jako osobny pakiet to po pierwsze, po drugie chcę aby oferta sportowa była jeszcze większa bo abonenci kupują Orange IP ze względu na sport, po trzecie powinna być nowa lista kanałów bo np. kanały MTV 80/90/00 nie są one według dekady a po czwarte żeby na wszystkich kanałach była MultiNagrywarka a na wszystkich kanałach Polsatu zwłaszcza.

A jakie jest wasze zdanie ?

Co nowego powinno się pojawić w Telewizji od Orange na nowy 2025 rok ?

Czekam na odpowiedzi.

9 ODPOW. 9

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14211
  • 58416
  • 706

@nnsq9053W9  dobre pytanie, ale tego nie wie nikt..i nikt się nie ujawni z taką wiedzą...nie byłoby zaskoczenia i niespodzianki 

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2375
  • 13116
  • 63

@nnsq9053W9napisał(-a)

Powoli zbliża się koniec 2024 roku, niebawem przywitamy rok 2025 a w Orange ten rok zaczął się od wyłączenia najsilniejszej paczki kanałów Canal + i tym samym eliminacji pakietu Extra+.

Potem oferta poszerzyła się o m.in. JimJam, Kabaret TV, Eleven Sports 4 czy Novelas+.

A ja się zastanawiam co mogłoby się zmienić na lepsze w nowym 2025 roku w pomarańczowej ofercie.

Ja np. Bardzo chcę aby kanały FilmBoxa były oferowane w Pakiecie Komfortowym a nie jako osobny pakiet to po pierwsze, po drugie chcę aby oferta sportowa była jeszcze większa bo abonenci kupują Orange IP ze względu na sport, po trzecie powinna być nowa lista kanałów bo np. kanały MTV 80/90/00 nie są one według dekady a po czwarte żeby na wszystkich kanałach była MultiNagrywarka a na wszystkich kanałach Polsatu zwłaszcza.

A jakie jest wasze zdanie ?

Co nowego powinno się pojawić w Telewizji od Orange na nowy 2025 rok ?

Czekam na odpowiedzi.

Przy takich wymaganiach, wypada pomysł założyć 😃

Co do przebudowy oferty, może przed świętami 😃

• 402
  • 1660
  • 3

Dla mnie ale oczywiście nie wszyscy muszą się z tym zgodzić i zależy to od warunków zawartych z nadawcą było by lepiej jakby orange pozbyło się tych dubli z listy. Albo ograniczyc je do minimum bo za duzo ich. Co do tych muzycznych to fakt mogły być ustawione na liście latami lepiej by to wyglądało. Może czas na pomysł w tej kwestii?

Fajnie jakby z nowym rokiem i wciągu 2025 chociaż połowa pomysłów, która już jest związana z iptv była zrealizowana.

Na stronie biura prasowego orange był artykul chwilę temu i reklama oferty tv I reklamują co to nie mają. Tylko nie biorą pod uwagę tego że konkurencja też to ma a w orange są głównie braki w ofercie brak znanych kanałów i ludzie głównie to biorą pod uwagę wybierając ofertę i ceny nic więcej w tym przypadku.

Dramat jest pod względem 4K w ofercie pomysły są i na ten szczegół tylko orange musi chcieć realizować. A na ten moment stoi wszystko w miejscu okaże się co czas przyniesie.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 36
  • 107
  • 0

Wyłączać dobre programy a dodawać śmieciowe kanały, czy to też będzie przyświecać operatorowi w 2025 r jak w obecnym roku?

Obawiam się, że tak (niestety) będzie.

Od stycznia będę miał  górki do końca umowy do końca przyszłego roku.

Jak sytuacja się nie poprawi z jakością sygnału IPTV i samą ofertą to znaczy, że im nie zależy już chyba na usłudze telewizyjnej.

A mnie aby za to im płacić pieniążki- zagłosuję portfelem.

• 288
  • 829
  • 2

A może by tak zrobić kolejne AMA na temat oferty telewizyjnej ?

• 402
  • 1660
  • 3

Jeżeli miało by to wyglądać jak ostatnie to lepiej nie. Nic by to nie wnioslo żadnych konkretów. Jeżeli na każde pytanie jedna i ta sama odpowiedź "kopiuj wklej" by padała to nawet szkoda czasu. Ktoś by napisałby że i tak by konkretów nie mogli podawać............. no cóż dla mnie jakby odpowiedź brzmiała że każde zapytanie będzie brane pod uwagę i analizowane czy orange jest w stanie wprowadzić i będzie podejmowana wtedy decyzja lepiej by brzmiało niż to że nie mają w planach. 

• 88
  • 221
  • 2

Mogły by wrócić axn'y,  teraz są tylko puste kanały na liście z ich nazwami

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 36
  • 107
  • 0

To jest pozostałość po pakiecie extra, który już nie istnieje.

A na pamiątkę możemy pooglądać plansze z nazwami kanałów widmo niedostępnych w IPTV.

Poco  takie kanały jak Nature 4K, Sundance, AXN?   Jak można dołączyć Kabaret TV. 😄  😄  😄

• 402
  • 1660
  • 3