Witam przedluzylem umowe z orange dokupilem canal + prestige dth Pani zapewniala mnie ze bede mial dostęp do polsat sport premium jestem zdziwiony poniewaz kanaly sa zablokowane mial juz ktos taki temat
@Alek789 zobacz w ofercie czy Twoje kanały zgadzają się z tymi ofert owymi z niebieska kropką
To co podeslales to jest w wersji kablowej a mam satelite dth
@Alek789 skontaktuj się z infolinią poprzez czat lub telefonicznie, prawdopodobnie konsultant musi odświeżyć uprawnienia i powinieneś mieć dostęp.
Powinno być na kanałach 144 i 145 chyba że włączyła Ci C+ Select
A masz Na kanałach 33 C+ Seriale i np. 35 C+ Dokument ? Jeśli ich nie ma to włączyła Select zamiast Prestige.
Posiadam wszystkie kanaly oprocz wspomnianych polsat sport premium
@Alek789 tak jak pisałem wcześniej skontaktuj się z infolinią niech odświeżą uprawnienia, były już takie przypadki i ta operacja pomogła.
@Alek789 zerknij czy te dwa kanały w pakiecie sport masz w umowie
https://nasz.orange.pl/t5/Telewizja/Lista-kana%C5%82%C3%B3w-Orange-telewizja-satelitarna/td-p/135605
Tu najnowsza lista. Nie wydaje mi się, żeby tylko dwa nieakrtywne wymagały jako jedyne odświeżenia pakietu.. Zawsze warto zgłosić na czacie, bo mogę się mylić..
Spoko tylko ze nie wiem dlaczego dostalem jakies maleństwo od c+ które nawet nie ma polaczenie z netem Pani zapewniala ze nie zmieni sie dekoder a sie zmienil starszny burdel tam maja