- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak kanałów w Orange TV GO
ja np w umowie mam optymalny, wzbogaciłem go o pakiet multi+ (5,00pln) właśnie dla kanałów domo+, kuchnia+, alekino+ i mam je dostępne w Orange tv go. A skoro Extra+ zawiera już te kanały to bardzo dziwne. Absurdem byłoby dwa razy płacić za to samo bo jakieś tam zapisy w umowach między partnerami etc. ale widać chyba musiałabyś ten pakiet dokupić i mieć te 5 kanałów w Orange go.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No to @ulinka masz odp
musisz dwa razy płacić za te kilka kanałów, aby odbierać je w Orange tv go.
Na szczescie multi+(5kanalow nc+) kosztują 5zl. A są one jakościowe i nie przerywane reklamami. No chyba ze na większej licznie kanałów z pakietu extra+ Ci zależy do odbierania mobilnego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja przedstawiłem swoją pozycje, nie posiadam extra+ i aby mieć kilka kanałów podstawowych nc+ niedostępnych w ogólnych pakietach Orange ani optymalnym ani komfort je dokupiłem osobno włączając pakiet multi+. I informuje że w ten sposób są dostępne mobilne w orangego. Mam nadz ze multinagrywarka dołączy te kanały w niedługim czasie aby można było nagrywać programy tych kanałów (zgaduje ze w nc+go to jest w standardzie).
A skoro @ulinka posiada extra+ i piszecie ze mając ten pakiet dodatkowy ma nc+go w standardzie dostępne no to nie widzę problemu by tam wspomniane kanały odbierała.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »