- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 3 dekoderów - żałosny skandal...
Witam,
chciałbym pożegnać się z Orange po kilkunastu latach.
Przeglądając wątki na forum i pomysły innych użytkowników dotyczące multiroom na więcej niż 2 dekodery - a także, a raczej - co najważniejsze - podejście Orange do sprawy - po prostu jestem zażenowany.
Wasze podejście jest skandaliczne.
Widze, że ludzie mają z tym problem od kilku ładnych lat - a wy jedyne co robicie to piszecie że coś tam testujecie.
Nie wiem jak to u was działa, ale w Vectrze - czy tam innej multimedii, plusie czy innych dostawcach telewizji kablowej/satelitarnej - wszystko działa w porządku.
I właśnie chciałem was poinformować, że wszystkie moje 6 telefonów, internet światłowodowy a także telefon stacjonarny przenoszę do Plusa.
To jest nieśmieszny żart jak traktujecie pomysły, prośby i sugestie klientów.
Szkoda, bo wszystko działało stabilnie - o dziwo nawet internet, a na jego temat też są niepochlebne opinie.
Niemniej jednak wasza bierność i brak jakiejkolwiek chęci poprawy to powód, dla którego przenoszę bezapelacyjnie wszystkie swoje usługi do konkurencji.
Nie liczę na żadną reakcję z waszej strony, bo biorąc pod uwagę wypowiedzi pracowników na tym forum to jest to jakaś komedyjka a nie firma.
#dobrazmiana - no nic.
Nie dziękuję i do nie widzenia...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś