- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Orange TV jest już dostępna na telewizorach Samsung
Ta informacja zasługuje na odrębny wątek i dlatego też powstaje 😎
Jak już zauważył kolega @voltoohm w temacie 👉 Jaki dekoder wybrać w aktualnej promocji (4k lub 4k duo) dostępna jest aplikacja Orange TV na systemie Tizen od wersji 6.5.
Tak więc użytkownicy telewizorów Samsung mogą już, tak jak użytkownicy Android TV, korzystać z telewizji Orange na swoich urządzeniach bez potrzeby podłączania innego sprzętu.
Aplikacja nie działa na urządzeniach z odblokowanym dostępem do konta administratora (tzw. "zrootowanych").
Jesteśmy pewni, że szybko pojawi się od Was feedback i spostrzeżenia co do działania apki 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jest mi to przydatne ponieważ nie mam TV Samsunga, tylko Haier, ale sprawdzę dzisiaj u syna na Samsungu. Nie będę mógł odbierać na innym światłowodzie, ale chociaż zobaczę czy aplikacja jest do pobrania i czy się instaluje. Dam znać pod wieczór.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potwierdzam 🙂 Aplikacja dostępna na monitorze z TizenOS
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1napisał(-a)Nie będę mógł odbierać na innym światłowodzie,
W sumie to nie do końca prawda. Jak chcesz się dowiedzieć więcej, to zagadaj w wiadomości prywatnej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow Tak jak napisałem. Nie będę próbował. Nie chcę żeby mnie zablokowało na m-c na moim boxie. Orange pozwala tylko trzy razy w miesiącu zmienić korzystanie z aplikacji na jakimś urządzeniu. Sprawdzę tylko czy jest do pobrania i czy się instaluje z czystej ciekawości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jestem pierwszym wrażeniem 😎
Ściągnąłem na Samsung TV apke Orange TV i cyk, od razu działa.
Nie musiałem sie logować czy wpisywać kodów, na światłowodzie Orange od razu samo rozpoznało wszystko. Na razie działa płynnie 🙂
Działa przy Start TV, bo taki mam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Super że działa dobrze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1napisał(-a)Nie jest mi to przydatne ponieważ nie mam TV Samsunga, tylko Haier, ale sprawdzę dzisiaj u syna na Samsungu. Nie będę mógł odbierać na innym światłowodzie, ale chociaż zobaczę czy aplikacja jest do pobrania i czy się instaluje. Dam znać pod wieczór.
Jeśli syn ma też ten sam typ umowy, a nie korzysta z TV (np. ma tylko Start TV) to można sprawdzić na jego koncie bez żadnego ryzyka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
No tak właśnie miało być. Tak samo jest na androidach. (...) Na własnym łączu FTTH nie trzeba dodatkowych autoryzacji.
Dzięki za info. Nie wiedziałem o tym, bo nie korzystam z Android TV. A zawsze aplikacje streamingowe z których korzystam wymagały logowania. Także Orange TV GO. Więc dla mnie miłe zaskoczenie.
Mam tylko Start TV, ale muszę przyznać, ze TVP1, TVP, TVN czy Polsat oraz inne kanały HD wyglądają całkiem przyjemnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak naprawdę apka Orange TV jest przypisana do IP użytkownika , dlatego nie trzeba się logować.
- « Poprzedni
- Następny »