19-07-2018
15:33
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-07-2018
15:33
Aktywacja telewizji
witam
zakupiłem orange love i mam pytanie jak aktywować telewizję dekoder mam samsunga icu 100. czy jest możliwość połączenia dekodera przez wifi po WPS ???? kupowałem z neta i dzisiaj podpisałem umowę i kurier powiózł papiery pewnie jeszcze nie jest aktywne takj ???
Etykiety:
3 ODPOW. 3
19-07-2018
18:02
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-07-2018
18:02
Aktywacja telewizji
Wg strony www Orange ciągle nie, choć na różnych forach niektórzy twierdzą że można. http://www.orange.pl/telewizja_b2c.phtml?selectedProducer=Samsung&selectedTerminal=ICU%20100&termina...
Co do samej aktywacji, jak przywoził Ci papiery kurier, to podejrzewam, że było to dokupienie usługi do istniejących usług stacjonarnych. Wtedy zależy jak było zamówienie wprowadzone - może być od razu, ale jak jest źle wprowadzone może być od nowego okresu rozliczeniowego.
Co do samej aktywacji, jak przywoził Ci papiery kurier, to podejrzewam, że było to dokupienie usługi do istniejących usług stacjonarnych. Wtedy zależy jak było zamówienie wprowadzone - może być od razu, ale jak jest źle wprowadzone może być od nowego okresu rozliczeniowego.
20-07-2018
16:13
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-07-2018
16:13
Aktywacja telewizji
@cesioo żeby powiedzieć czy da się połączyć dekoder przez WiFi potrzebne jeszcze informacje jaki masz modem.
20-07-2018
18:55
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-07-2018
18:55
Aktywacja telewizji
Najlepsza opcja to kablem lan spiąć dekoder z modemem, po wi-fi bywa różnie, jeśli ściany bez zbrojeń, lub przez strop nie trzeba łapać wi-fi to zadziała, inaczej dekoder co trochę będzie gubić sieć wi-fi.