- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
samsung galaxy s8 zielona linia
Wczoraj jechałem na wesele autokarem, gdy chciałem sprawdzić coś w telefonie wyjęłem go z kieszeni i zobaczyłem że po lewej stronie przez cały ekran pionowo występuje zielona kreska, nie mam pojęcia co to jest i skąd się wzięło.. moje pytanie brzmi czy w salonie orange moge sie ubiegać o nowy telefon? mam telefon od maja na umowe.
Telefon mi nie upadł wcześniej, nie uderzylem nogą o nic więc to napewno nie moja wina..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki1916Salon Orange Ci nie da nowego jedynie przyjmie do naprawy lepiej zanieś go do serwisu Samsunga będziesz go miał w kilka dni zrobiony. Więcej tutaj reklamacja telefonu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a dużo w Samsungu zapłacę za taką naprawę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zależnie od przyczyny. Jeżeli jest to wada fabryczna, to bezpłatnie. W innym przypadku zależy od wyceny producenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki1916napisał(-a)a dużo w Samsungu zapłacę za taką naprawę?
Naprawa jest za darmo w tych modelach się zdarzają takie rzeczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Udaj się do Salonu, daj telefon do serwisu, Serwis sprawdzi rodzaj uszkodzenia, jeśli nie będzie to z twojej winy naprawi go. Jeśli będzie to uszkodzenie nie podlegające naprawie gwarancyjnej to serwis wystawi Ci kosztorys. Ty możesz się na niego zgodzić - płacisz, jeśli się nie zgodzisz serwis odeśle telefon bez naprawy - nic nie płacisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Byłem w salonie orange pan bez zastanowienia powiedział że mam iść do salonu samsunga, więc poszedłem i kolejny pan mi powiedział że to moja wina i generlanie może mi to naprawić za 1200zl ewentualnie zgłosi to na gwarancji ale jest pewny ze producent stwierdzi ze to moja wina.....