- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nowa aktualizacja orange neva 80!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie widzę żeby dodali coś nowego ani coś zmieniło, po aktualizacji wyraźnie zmniejszył rozmiar aplikacji systemowych około 100 mb mniej, po wyłączaniu i włączaniu, znów aktualizowało aplikację systemową około 18, czyżby po każdej aktualizacji ze sklepu google play będzie aktualizować? tego nie wiem. ale najważniejsze, że jest stabilna wersja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pdurka napisał(-a):nie widzę żeby dodali coś nowego ani coś zmieniło, po aktualizacji wyraźnie zmniejszył rozmiar aplikacji systemowych około 100 mb mniej, po wyłączaniu i włączaniu, znów aktualizowało aplikację systemową około 18, czyżby po każdej aktualizacji ze sklepu google play będzie aktualizować? tego nie wiem. ale najważniejsze, że jest stabilna wersja.
@pdurka Aktualizacja z reguły oznacza zmianę konkretnego programu/programów, czyli zastąpienie ich stabilniejszymi, pozbawionymi potwierdzonych błędów, wersją/ami aplikacji. Chociaż jak dla mnie dziwne jest, że nowsza wersja programu/systemu jest "odchudzona" aż o 100 Mb, chyba, że przy okazji wyczyściło Ci coś z pamięci podręcznej. Czym innym jest aktualizacja innych aplikacji zainstalowanych na Twoim telefonie, udostępnianych w "sklepie Play Google"...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Po aktualizacji dokleja fragmenty wcześniejszych sms do pisanych na bieżąco.