- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
eSIM Samsung Galaxy Watch 4 - tylko SMS? Idemia?
Cześć,
Kto dostarcza Orangowi karty eSIM? Walczę od paru dni aby mieć sprawną kartę na GW4 i nic. Działają SMSy a nie połączenia głosowe. Co ciekawe dla testu wrzuciłem Tmobile i działa od strzału.
QR code Orange: LPA:1$sm-v4-009-pla-gtm.pr.go-esim.com$O001-B7DBCDA6226B0024AB86B01AEA5
QR code Tmobile: LPA:1$RSP-3098.IDEMIA.IO$4K8NK-7NOK4-6R762-DXY5T
No i kilka różnych kart esim. Żadna OPL nie działa w pełni. Działają SMSy. A Tmobile poszedł od strzału. Zresztą mam 2 karty teraz w GW4 i jak się przełączam na TMPL to śmiga a jak wracam do OPL to nie.
Ciekawe bo w GW6 mam OPL esim i działa ale instalowany dawno temu. Może zmienili dostawcę...
Ogólnie trochę offtopic ale process zakupu esim w OPL jeszcze mimo że nowy śmiga. Ale wymiana karty do poprawy jeśli chodzi o proces...
pozdrawiam,
Piotr
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lancewicz raczej jest problem z urządzeniem, które nie jest na liście wspieranych urządzeń, dlatego może być problem z pełnym świadczeniem usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lancewicz E-SIM to standard i nie ważne kto to wprowadzą, jakby było coś nie tak, to smartfony miały by też problemy, obstawiam problem ze sprzętem czy jego oprogramowaniem 😎