- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wifi Calling - brak połączeń przychodzących we Flex przy dodatkowej karcie do internetu
@IreneuszCDnapisał(-a)@Porto12 wymienić SIM karty w aplikacji, bo może tam tkwi problem 😎
Fajnie jakby jakas Osoba, która korzysta z tego tak samo jak ja potwierdziła, że nie ma takich problemów, byłoby chociaż pewne, że to nie problem oprogramowania sieci gsm
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wifi Calling - brak połączeń przychodzących we Flex przy dodatkowej karcie do internetu
@Porto12Dostęp do sieci komórkowej wyłączasz trybem samolotowym, nie widzę problemu. Przetestowałem działanie VoWiFi w nju subskrypcja (chyba ta sama platforma co Flex) używając udostępniania Internetu z karty OFnk. Połączenia VoWiFi przychodzące i wychodzące z innym numerem nju subskrypcja działały bezproblemowo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Porto12napisał(-a)
@IreneuszCDnapisał(-a)@Porto12 wymienić SIM karty w aplikacji, bo może tam tkwi problem 😎
Fajnie jakby jakas Osoba, która korzysta z tego tak samo jak ja potwierdziła, że nie ma takich problemów, byłoby chociaż pewne, że to nie problem oprogramowania sieci gsm
No przecież sprawdziłem. Jest git. A ty też miałeś sprawdzić czy karta sama z siebie w telefonie nie pozwala nawiązywać połączeń. Sprawdziłeś? Jeśli umożliwia, to trzeba ją wymienić lub przekonfigurować. Jeśli nie umożliwia to chyba tylko ponawianie reklamacji na działanie usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie da się dzwonić z tej drugiej karty.
Na innym forum dostałem taki plik, że prawdopobnie moje S24 może mieć problemy z WiFi Call z racji braku pełnego wsparcia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Porto12 ten telefon jest też w dystrybucji Orange i to wystarczy, nawet kupiony w Media Expert musi działać na nim volte i vowifi, zgłoś na infolinii problem i niech to naprawią, jakby pytali, to dystrybucji Orange jest 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skoro nie karta, to usługa. Nie daj się zbyć, reklamuj.
- « Poprzedni
- Następny »