Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiadomości sieciowe

ROZWIĄZANE
Robert
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
Solved!

Wiadomości sieciowe

Chodzi mi o usługę Wiadomości sieciowe np. Informacja lokalna na kanale nr.50.ta informacja pokazuje na ekranie tel. miejscowość w której się znajdujemy lub dostajemy sms.W Orange jeste od miesiąca. 3 lata temu byłem też w orange i działało. W tel. mam ustawione wiad. sieciowe. Czy ta usługa jest aktywna w orange ? Dzwoniłem do biura obsługi zbytnio nic się nie dowiedziałem kazali mi wymienić karte sim w salonie.Wymieniłem dzisiaj i to samo.

Mam tel. Samsung  Galaxy S II GT- I9105P

4 ZAAKCEPTOWANYCH ROZWIĄZAŃ ()

Zaakceptowane rozwiązania
Anonim
Nie dotyczy
Solution

Wiadomości sieciowe

@Robert usługa ta działa mi na starym Samsungu X660, natomiast na nowszych smartfonach już nie, więc........
EDIT: chociaż ostatnio nie widzę by wyświetlały mi się nazwy miejscowości - chociaż szczerze - rzadko używam tego telefonu, jest to telefon zastępczy, awaryjny, więc......może autor filmiku na youtube ma rację....

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Highlighted
Anonim
Nie dotyczy
Solution

Wiadomości sieciowe

Wiadomość zawiera hiperłącze

Tutaj masz fajną podpowiedź, trzeba będzie sciągnąć aplikację i .................https://www.youtube.com/watch?v=_uAvLMvc3t0 Emotikon: Szczęśliwy Chociaż jak pisze autor Orange ograniczyło do minimum tą usługę.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Wiadomości sieciowe

Jak masz skonfigurowany wap i łączysz się po gsm (2g), powinno działać.
Obecnie na Androidzie funkcja jest ukryta jako A-GPS (tym protokołem są przesyłane informacje).

Robert
Solution

Wiadomości sieciowe

Chyba masz rację ta usługa działa na starszych modelach tel.

4 ODPOW. 4
Anonim
Nie dotyczy
Solution

Wiadomości sieciowe

@Robert usługa ta działa mi na starym Samsungu X660, natomiast na nowszych smartfonach już nie, więc........
EDIT: chociaż ostatnio nie widzę by wyświetlały mi się nazwy miejscowości - chociaż szczerze - rzadko używam tego telefonu, jest to telefon zastępczy, awaryjny, więc......może autor filmiku na youtube ma rację....

Highlighted
Anonim
Nie dotyczy
Solution

Wiadomości sieciowe

Wiadomość zawiera hiperłącze

Tutaj masz fajną podpowiedź, trzeba będzie sciągnąć aplikację i .................https://www.youtube.com/watch?v=_uAvLMvc3t0 Emotikon: Szczęśliwy Chociaż jak pisze autor Orange ograniczyło do minimum tą usługę.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Wiadomości sieciowe

Jak masz skonfigurowany wap i łączysz się po gsm (2g), powinno działać.
Obecnie na Androidzie funkcja jest ukryta jako A-GPS (tym protokołem są przesyłane informacje).
Robert
Solution

Wiadomości sieciowe

Chyba masz rację ta usługa działa na starszych modelach tel.