- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam serdecznie.Mam taki problem że jak ktoś wyśle mi wiadomość MMS to nie wyświetla się ona bezpośrednio w skrzynce odbiorczej w telefonie tylko mam się zalogować do serwisu. Ja bym chciała jednak odebrać MMSa bezpośrednio w skrzynce odbiorczej wiadomości. Proszę o pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sylwiagrzelak89 jakie masz ustawienia MMS w telefonie? tu masz poradnik Konfiguracja internetu, MMS, SMS w telefonie | Orange Polska
Przeczytaj również to Ręczna konfiguracja MMS w telefonie z Androidem - Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sylwiagrzelak89 jakie masz ustawienia MMS w telefonie? tu masz poradnik Konfiguracja internetu, MMS, SMS w telefonie | Orange Polska
Przeczytaj również to Ręczna konfiguracja MMS w telefonie z Androidem - Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiadomości MMS- Motorola Moto G9
Bardzo dziękuję 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki Pana pomocy udało mi się skonfigurować mms-y i już udało mi się jednego odebrać 😉 jeszcze raz bardzo, bardzo Panu dziękuję😘pozdrawiam serdecznie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sylwiagrzelak89 nie ma za co, po to tu jesteśmy aby pomagać sobie nawzajem, taka to społeczność i istota forum. W razie jakiś pytań i problemów i nie tylko prosimy odwiedzać forum.
PS.
Mała uwaga na tym forum nie "Panujemy", zwracamy się na "Ty", po nicku, po imieniu lub "koleżanko", "kolego" 🙂
Pozdrawiam serdecznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobrze Slav, jeszcze raz dziękuję 😉