Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uszkodzony wyświetlacz samsung J3 na gwarancji

ROZWIĄZANE
Marcinb51
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
Solved!

Witam. nieco ponad dwa tygodnie temu kupiłem w salonie orange telefon i wczoraj niefortunnie wypadł mi z ręki czego konsekwencją jest uszkodzony wyświetlacz, chciałbym zapytać czy gwarancja obejmuje wymianę wyświetlacza a jeśli nie to ile taka naprawa kosztuje.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Jozefg
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
Solution

No wiesz - producent nie może odpowiadać za uszkodzenie telefonu przez klienta... Stało się... Emotikon: Smutny

Natomiast można telefon ubezpieczyć od takich zdarzeń i takie ubezpieczenia istnieją.

Wówczas wymiana wyświetlacza lub sprzętu następuje z racji posiadania ubezpieczenia....

A ile kosztuje w tym konkretnym modelu? Nie wiem , trzeba skontaktować się z serwisem i spytać

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

16 ODPOW. 16
Jozefg
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
Solution

No wiesz - producent nie może odpowiadać za uszkodzenie telefonu przez klienta... Stało się... Emotikon: Smutny

Natomiast można telefon ubezpieczyć od takich zdarzeń i takie ubezpieczenia istnieją.

Wówczas wymiana wyświetlacza lub sprzętu następuje z racji posiadania ubezpieczenia....

A ile kosztuje w tym konkretnym modelu? Nie wiem , trzeba skontaktować się z serwisem i spytać

Anonim
Nie dotyczy

Wiadomość zawiera hiperłącze

W trakcie podpisywania umowy można było wybrać wariant ubezpieczenia wyświetlacza. Taka oferta tak dla informacji również istnieje w ofercie prepaid i nie jest mega wysoka. Szczególy tutaj: http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4003334895,title,Bezpieczny-Telefon-w-Orange-na-Karte-,articl...

Gosia06
Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy

witam.mam podobny problem.cztery dni temu rozlał mi sie wyświetlacz w samsung j3.mam ubezpieczenie w orange i co??zglosilam szkode do Pzu i dzis otrzymalam decyzje odmowną naprawy wyświetlacza.i niewiem gdzie sie teraz zglosic.naprawa wymiana na nowy to ponad 400zl.......
Gosia06
Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy

Mam owe ubezpieczenie tel.i po co jak dostałam odmowe naprawy.szkoda tylko kasy co miesiac.masakra
lalkalicja
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

też mam ubezpieczony tel. i pękł mi wyświetlacz po zgłoszeniu otrzymałem odmowę

złodzieje i tyle

Anonim
Nie dotyczy

Bo zawsze trzeba zapoznać się z regulaminem usługi i w przypadku gdy nie spełniasz regulaminowego przypadku uszkodzenia to trzeba ściemniać i tyle Emotikon: Szczęśliwy

lalkalicja

kłamstwo!!! mam ubezpieczony wyświetlacz który  z przyczyn nagłych jak to jest opisane w regulaminie pękł po zgłoszeniu tego faktu do ubezpieczyciela orange dostałem odmowe naprawy tego wyświetlacza . Wyłudzacie tylko od ludzi pieniądze i nic więcej skończy mi się umowy i nie chcę mieć z wami nic do czynienia

Anonim
Nie dotyczy

Ja od Ciebie nic nie wyłudzam Emotikon: Szczęśliwy Piszę tylko że przed zgłoszeniem trzeba dobrze zapoznać się z regulaminem by wiedzieć co mówić. Nie jestem też pracownikiem Orange tylko zwykłym "Kowalskim". Tak więc może warto trochę "spuścić ciśnienia". Zawsze możesz też zgłosić reklamację do rzecznika praw konsumenta. Walcz o swoje!!! Pozdrawiam.

lalkalicja

w regulaminie pisze wyrażnie cytuje ""ubezpieczenie w zakresie przypadkowego uszkodzenia " co tu jest nie jasne przypadkowo został rozbity wyświetlacz i tyle co tu ściemniać. wyłudzacie pieniądze