- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, jestem posiadaczem Huaweia P10 ostatnio mam problem z tylnym aparatem. Rozmazuje mi obraz w górnej części zdjęcia i filmu. Chciałbym oddać go na gwarancji do naprawy. Telefon został wzięty w orange po czym sprzedany do komisu, ja go od tego komisu odkupiłem. Posiadam komplet dokumentów typu: gwarancja, faktura. I tu pojawia się moje pytanie czy orange uwzględni mi taką gwarancje mimo że nie jestem ich użytkownikiem i nie ja kupiłem u nich ten telefon ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidM92Aby skorzystać z niniejszej gwarancji, należy dostarczyć urządzenie do punktu sprzedaży albo bezpośrednio do Autoryzowanego Serwisu wraz z dowodem zakupu
Najlepszy rozwiązanie jest oddanie telefonu do serwisu z dowodem zakupu Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon z Orange kupiony w komisie
Z rękojmi (za którą odpowiada sprzedawca czyli Orange) nie możesz skorzystać. Przy odsprzedaży to już komis bądź sprzedający do komisu za to odpowiada (w zależności od regulaminu komisu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidM92Aby skorzystać z niniejszej gwarancji, należy dostarczyć urządzenie do punktu sprzedaży albo bezpośrednio do Autoryzowanego Serwisu wraz z dowodem zakupu
Najlepszy rozwiązanie jest oddanie telefonu do serwisu z dowodem zakupu Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon z Orange kupiony w komisie
cześć @DawidM92
Czy zechcesz się z nami podzielić jak zakończyła się Twoja sprawa, i czy któraś z powyższych odpowiedzi była dla Ciebie pomocna? Jeżeli tak, to zachęcam Cię do jej oznaczenia jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemu
Pozdrawiam,
Rafał