- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung galaxy s6 nie wykrywa szybkiego ładowania
Niestety okazało się że to była wina przewodu a nie całej ładowarki ale mniejsza z tym. Teraz mam problem ponieważ komputer oraz laptop nie widzą samsunga. Telefon tylko się ładuje. Czy może to być uszkodzone gniazdo w telefonie od temperatury (jak wiadomo telefon sie grzeje podczas szybkiego ładowania). Bo jeśli tak to nie obejdzie się bez serwisu. Dodam że na komputerze podłączyłem stary telefon HTC desire 820 i normalnie komputer go wykrył (przewód był ten sam co podłączałem samsunga).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tajniak napisał(-a):Niestety okazało się że to była wina przewodu a nie całej ładowarki ale mniejsza z tym. Teraz mam problem ponieważ komputer oraz laptop nie widzą samsunga. Telefon tylko się ładuje. Czy może to być uszkodzone gniazdo w telefonie od temperatury (jak wiadomo telefon sie grzeje podczas szybkiego ładowania). Bo jeśli tak to nie obejdzie się bez serwisu. Dodam że na komputerze podłączyłem stary telefon HTC desire 820 i normalnie komputer go wykrył (przewód był ten sam co podłączałem samsunga).
rozumiem, że piszesz o problemie z "zarządzaniem" telefonem... ale nie wspominasz nic jaki masz system w komputerze/laptopie. Poza tym dobrze jest zainstalować program od Samsunga, zdaje sę Kies... i z tego co wiem przy niektórych telefonach, w nim określa się w jaki sposób ma być "użyte" podłączenie usb - czy do ładowania, czy zarządzania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na komputerze mam system windows 8.1 a na laptopie windows 10. Na komputerze instalowałem 2 razy Kiesa od Samsunga i nic. Telefon tylko się ładuje i nic. Jeśli telefon oddaje do Orange a Oni wysyłałają do serwisu to ile potrwa taka naprawa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TajniakPolecam ci oddanie telefonu bezpośrednio serwisu, a nie przez salon Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa odbędzie się szybciej? Bo jeśli oddam do Orange to będzie to na zasadzie ręjkomi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TajniakJeśli oddasz do serwisu naprawa to około 2/3 dni lub w jedną godzinę a przez salon to 14 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hmm czyli jak w salonie to nawet telefon zrobią po kilku dniach ale i tak wróci on po 14 dniach? Bo jeśli tak to chyba się zastanowię czy telefonu nie wyśle do Samsung premium service plaza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tajniak Salony Orange wysyłają, do serwisu regenersis gdzie nie polecam tego, bo telefon może wrócić w gorszym stanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A masz jakąś opinię na temat tego Samsung premium service plaza? Bo kilka osób napisałomi że polecają tam wysłać a znowu jedna osoba że lepiej do orange.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »