Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S5610

ROZWIĄZANE
Anonim
Nie dotyczy
Solved!

Samsung S5610

Na koncie abonamentu komórkowego rozwijam zakładki kolejno: Dla Ciebie > Obsługa > Pomoc techniczna > Telefon komórkowy. Dlaczego pierwsza funkcja>ustaw dla Samsunga S5610 (parametry-forum techniczne-kontakt z producentem) jest pusta, i z pozycji konta nie można nic zmieniać?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Samsung S5610

Ja mam trop czemu nie ma. Tam powinna być konfiguracja ze strony ustaw.orange.pl
Od niedawna ten model dostępny jest pod inną nazwą Samsung Utopia - więc może przez to powiązania nie ma i strona znaleziona przez @Anonim jest pusta.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

29 ODPOW. 29
Anonim
Nie dotyczy

Samsung S5610

@AnonimMam taki sam telefon ale jak będę miał kartę sim Orange to sprawdzę. 

mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Samsung S5610

Wiadomość zawiera obraz

@Anonim, nie musisz sprawdzać. Potwierdzam wpis @Anonim...na www brak opisów...

samsungs5610.jpg

Anonim
Nie dotyczy

Samsung S5610

@mabud73, a może wiesz, czemu nic nie ma? Czy to normalne, czy niedopracowanie?

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Samsung S5610

Ja mam trop czemu nie ma. Tam powinna być konfiguracja ze strony ustaw.orange.pl
Od niedawna ten model dostępny jest pod inną nazwą Samsung Utopia - więc może przez to powiązania nie ma i strona znaleziona przez @Anonim jest pusta.

mabud73

Samsung S5610

Heh, prawdziwa utopia Emotikon: Mrugający

Anonim
Nie dotyczy

Samsung S5610

Wiadomość zawiera obraz

@Piotrekk85, znalazłem. Tylko poczty nie można skonfigurować. Pierwsze trzy tak.

2017-09-24 a.png2017-09-24 (5).png2017-09-24 (6).png

mabud73

Samsung S5610

Hmmm.... w podobny "młynek" na stronie OPL wpadłem dzisiaj i ja Emotikon: Szczęśliwy Co prawda z innymi ustawieniami, ale podobna historia z nazwami Emotikon: Szczęśliwy Znowu ukłon w stronę @Piotrekk85 Emotikon: Szczęśliwy

Anonim
Nie dotyczy

Samsung S5610

Wiadomość zawiera obraz

@mabud73, masz rację. Dlatego musimy drążyć tematy, aby ten gąszcz przerzedzić. Odszukałem i to.

2017-09-24 (7).png

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Samsung S5610

@Anonim: jak chcesz skonfigurować pocztę, to też możemy pomóc. Ale najlepiej zrobić zdjęcia ustawień poczty - a w tym telefonie to niemożliwe. Możemy się jednak gimnastykować jakoś, ale to wymaga czasu i dużoooooooooooo cierpliwości.

Na początek napisz gdzie utknąłeś w podanej instrukcji (na którym kroku).

I upewnij się, że masz jakiś pakiet na internet na swoim numerze (pisałeś ostatnio że przedłużałeś umowę i powinieneś mieć pakiet kilku GB, ale może masz inny numer - tak w razie wu).