- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
Kiedy note 7 w przedsprzedaży, konkurencja nie śpi i już przedstawia oferty. "Różowy" operator ma dość ciekawą ofertę i poważnie się zastanawiam nad przejściem do nich
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
To pytanie stricte do marketingowców. Ale ostatnio zauważam że operatorzy zdobywają na pewien okres (np. 1 msc) wyłączność na jakąś słuchawkę. M ato swoje plusy i minusy, ale........
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
To jest raczej jedyny operator, który nic nie wie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
Wiadomo już kiedy będzie dostępny? t-mobile kusi i jak sie nie pojawi początkiem września to zmieniam kolorki operatora..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
@michaldje11 tutaj masz już oficjalne info o przedsprzedaży 🙂 Jest i w Orange Twój upragniony model, pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
wiem ,juz go kupiłem ... mój ... upragniony ... besos
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
no i stało się, noty 7 wybuchają. Już dostałem telefon od pracownika orange, poinformował mnie, że mam się udać do najbliższego serwisu SAMSUNGA w celu oddania telefonu do analizy. Pomyślałem o.k. jak trzeba to trzeba, ale po powrocie do domu telefon od orange dostałem będąc w pracy zacząłem analizować- najbliższy serwis samsunga mam we wrocławiu ~140 km ode mnie w dwie strony ~300 km, O NIE!!! ale zadzwoniłem do serwisu we Wrocławiu, tam Pani powiedziała, że telefon w serwisie może być do 10 tygodni, a telefon zastępczy może być jeśli będzie ?!?! Powiedziałem chromole!!!! jeśli salon Orange przyjmie ode mnie telefon w związku z akcją i zapewni mi telefon zastępczy nie odbiegający funkcjonalnością od nota7 to o.k. , jeśli nie czekam na ów wybuch 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
Mam podobny problem. Zaskakuje mnie tylko jakim cudem można sprawdzać baterie 10 tygodni. Sprawdzenie powinno odbywać się w serwisie na poczekaniu. Sprawdzają po numerze od jakiego dostawcy i wymieniają albo zwracają...
Telefon jest super.. tylko bateria trzyma dzień przy normalnym użytkowaniu. Za taką kasę oczekiwałem troche dłużej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung Galaxy Note 7
Na chwilę obecną mam za sobą około 10 "tankowań" i nic nie eksplodowalo.
MOIM zdaniem "wybuchy" telefonów byly z powodu np. Ładowania telefonu po zawilgoceniu (zwarcie styków) brak zatyczki na porcie ładowania
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »