- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty
jak spłacać raty za telefon jak się nie założylo konta mój Orange przyjdą jakieś faktury do domu na jakie konto można wpłacać czy jak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty
@KajojaCześć. Wszelkie informacje będą na pierwszej fakturze. Powinien tam być harmonogram planu ratalnego. Generalnie raty za sprzęt będą wliczone do kwoty faktury i oczywiście będą na niej widoczne. Polecam założenie konta na Mój Orange, gdzie wszystko będziesz mógł kontrolować.
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty
@Kajoja jeżeli zamówienie złożone drogą elektroniczną, to dokumenty powinny być wysłane na e-maila wraz z danymi do spłaty.
W przyoadku odbiory w wersji papierowej, wszystkie dane powinny być podane w podpisanej umowie przy odbiorze sprzętu.
Jeżeli jesteś klientem Orange i zamówienie na sprzęt było składane na Twój numer telefonu, to po założeniu konta Nowy Mój Orange na stronie internetowej, będziesz miał dostęp do danych do spłaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raty
Ma e-maila ale nic mu nie przyszło ale to dziwne bo mój partner zamawiał w tym samym czasie telefon tyle że ja na abonament a on tylko urządzenie i nie wiem czy by mógł płacić raty na te same konto co ja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz