- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z wysłką SMS-ów przez apkę Messenger
► Wątek został wyodrębniony z tematu Wymiana karty Micro SIM na Nano SIM - Moderator Wiktor ◄
Witam,
Mam Galaxy J3 i ostatnio problem z wysyłaniem smsa do kolegi przez aplikację messenger. Internet mam, a odzywa siię komunikat o dostępności sieci. Smsy nie dochodzą do kolegi, doszliśmy do wniosku, żę mam raczej starą kartę sim. Kolega mial podobną sytuację, wymienili mu, i jest podobno poprawa.
Ja tylko zresetowalem tel. po zakupie, mało co skuteczne. Takie zalecenia z Samsunga. Sądziłem, żęe będzie wszyystko ok, ale jednak nie jest.
Nie sądzę, aby to byla sprawa apki, chyba raczej karty sim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Próbowałeś reinstalacji mesengera? Odinstaluj, wyczyść pamięć telefonu np ccleaner-em i zainstaluj ponownie...Druga sprawa, czy sprawdzałeś po wifi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a gdzie to się wpisuje? Mam smartfona Galaxy j3 i nie wiem gdzie to, tylko z jednym smsem mam takie kłopoty jak narazie, pozostałe ok
Wymieniana była karta sim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzejno1napisał(-a)a gdzie to się wpisuje? Mam smartfona Galaxy j3 i nie wiem gdzie to, tylko z jednym smsem mam takie kłopoty jak narazie, pozostałe ok
Wymieniana była karta sim
W apce do wysyłania SMS-ów w 'Ustawienia'.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jeśli to za pomocą messengera wysyłam smsy. To juz od dłuższego czasu tak robię i dopiero teraz mi sie trafiło. Smsy wysyłam za pomocą messengera
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzejno1napisał(-a)A jeśli to za pomocą messengera wysyłam smsy. To juz od dłuższego czasu tak robię i dopiero teraz mi sie trafiło. Smsy wysyłam za pomocą messengera
Miałam na myśli również tego Messengera. Jeżeli w tej apce nie ma takich ustawień, to nie potrafię Ci pomóc. Przepraszam.
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzejno1napisał(-a)A jeśli to za pomocą messengera wysyłam smsy. To juz od dłuższego czasu tak robię i dopiero teraz mi sie trafiło. Smsy wysyłam za pomocą messengera
@andrzejno1, pomoże Ci kliknij tutaj?