- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,mam problem z konfiguracja mms na Samsung j4+, wersja androida 8.1,sugestie dostępne na ustaw.orange.pl nie pomagają,telefon nie pobiera sam wiadomości mms,próbowałem zmieniać APN,usuwać,dodawać zmieniać ustawienia i bez skutku,komunikat błąd polaczenia nie można pobrać załącznika,proszę o pomoc
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Emi83 , gdzieś w opcjach tego drugiego samsunga jest opcja brzmiąca podobnie do "pobieraj mmsy przy wyłączonej transmisji danych", a potem sprawdź czy w nowym jest w podobnym miejscu. Niestety, producenci mają dziwny zwyczaj usuwania ciekawych opcji z ustawień w kolejnych modelach...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem mms samsung j4+
Jeżeli konfiguracja na pewno jest poprawna, transmisja danych uruchomiona i nadal nic, to najlepiej sprawdzić kartę sim w innym urządzeniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem mms samsung j4+
Udało się,czy zawsze muszą być włączone dane komórkowe?Na Samsung j3 mam tak że sam je włącza tylko jak pobiera mms A do połączeń z Internetem włączam sam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem mms samsung j4+
Tak, w niektórych smartfonach do odbioru MMS-ów trzeba włączać 'Dane komórkowe'.
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Emi83 , gdzieś w opcjach tego drugiego samsunga jest opcja brzmiąca podobnie do "pobieraj mmsy przy wyłączonej transmisji danych", a potem sprawdź czy w nowym jest w podobnym miejscu. Niestety, producenci mają dziwny zwyczaj usuwania ciekawych opcji z ustawień w kolejnych modelach...