- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange noreply@nasz.orange.pl jako nadawca tej wiadomości nie spełnia naszych (poczta Onet) wymogów bezpieczeństwa. Jestem tak skołowany, że nawet Onet mnie wnerwił, gdy zacząłem czytać dlaczego. Ja mam zbawiać świat, czy to dostawcy mają mieć zabezpieczenia? Z jednej strony mógłbym odciąć powiadomienia na NO, ale z drugiej strony pozbawiłbym się narzędzia do śledzenia, "co w trawie piszczy". Tak źle i tak niedobrze.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub ja mam wyłączone powiadomienia na @ 😃
Bywam tu prawie codziennie i nawał wiadomości mi nie potrzebny 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia z NO na mail
@bronzubnapisał(-a)...
Z jednej strony mógłbym odciąć powiadomienia na NO, ale z drugiej strony pozbawiłbym się narzędzia do śledzenia, "co w trawie piszczy".
...
Mnie w zupełności wystarcza otworzenie przeglądarki, kiedy chcę wiedzieć kto piszczy. Emalie wolę mieć tak czyste jak to tylko możliwe; powiadomienia z NO się u mnie nie kwalifikują, po prostu jest ich za dużo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub ja mam wyłączone powiadomienia na @ 😃
Bywam tu prawie codziennie i nawał wiadomości mi nie potrzebny 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia z NO na mail
@IreneuszCD i @j131 , chłopaki, macie rację. Spuszczam @ tam, gdzie bystra woda już nie poleci😀 Czas relaksu, relaksu już czas 😀 Na wszelki wypadek, gdy nie będę widział, dla kogo jest ważny dzień, dedykuję wszystkim STO LAT😊 Mam ogromną empatię do wszystkich😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś