18-08-2017
08:44
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-08-2017
08:44
Odbieranie MMS na iPhone 6s plus
Witam,
Mam problem z odbieraniem mms'ów na telefonie iPhone 6s Plus, a mianowicie dostaje smsa od Orange "Otrzymales nowa wiadomosc MMS do swojego albumu od numeru .... Aby ja obejrzec zaloguj sie na "
Łącze się przez dane sieci komórkowej, a mimo to mms nie przychodzi.
Na stronie Orange po ustaleniu telefonu nie ma możliwości konfiguracji SMS dla mojego modelu.
Bardzo proszę o pomoc
Mam problem z odbieraniem mms'ów na telefonie iPhone 6s Plus, a mianowicie dostaje smsa od Orange "Otrzymales nowa wiadomosc MMS do swojego albumu od numeru .... Aby ja obejrzec zaloguj sie na "
Łącze się przez dane sieci komórkowej, a mimo to mms nie przychodzi.
Na stronie Orange po ustaleniu telefonu nie ma możliwości konfiguracji SMS dla mojego modelu.
Bardzo proszę o pomoc
Etykiety:
4 ODPOW. 4
18-08-2017
09:05
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-08-2017
09:05
Jeśli nigdy na tym numerze nie mogłeś odebrać lub wysłać mmsa, skontaktuj się z BOK i sprawdź czy masz włączone mmsy na swoim numerze (może przez jakiś przypadek nie masz). Najszybciej przez czat http://orange.pl/kontakt
Jeśli wcześniej mogłeś odbierać mmsy, a po pewnym czasie pojawił się problem, musisz poszukać w ustawieniach opcji na wyzerowania ustawień sieciowych (uwaga: zapisane hasła do wifi mogą być skasowane, ważne by wyzerować tylko ustawienia sieciowe a nie cały telefon).
Jeśli wcześniej mogłeś odbierać mmsy, a po pewnym czasie pojawił się problem, musisz poszukać w ustawieniach opcji na wyzerowania ustawień sieciowych (uwaga: zapisane hasła do wifi mogą być skasowane, ważne by wyzerować tylko ustawienia sieciowe a nie cały telefon).
18-08-2017
09:08
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-08-2017
09:08
@Kasia005 Zobacz jak ustawić mms http://jaklatwo.pl/telefon/85-ios/97-jak-latwo-wlaczyc-obsluge-mms-w-iphone
18-08-2017
11:07
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18-08-2017
11:07
W większości najlepiej wejść w: Ustawienia - ogólne - wyzeruj - ustawienia sieciowe. Po wybraniu możesz być poproszona o pin ustalony przez Ciebie do telefonu. Następnie się on wyłączy i włączy.
11-09-2017
21:34
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-09-2017
21:34
Może być też tak, że masz wyłączone MMSy w ustawieniach iOS. Wejdź w ustawienia wiadomości. Tam powinna być belka ‚MMS Messeging’