- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
LG G7 Thinq. Czy jest brandowany?
Witam. Pojawiła się ostatnio bardzo ciekawa oferta na LG G7 za 1599zł (w ofercie bez usług telekomunikacyjnych). Czy ten telefon i inne sprzedawane przez Orange są z brandem Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacji nie znalazłem czy ma brand Orange, ale raczej tak, brand likwiduje większość problemów z usługami, przy tej klasie telefonu Operator raczej nie będzie ryzykować i na fabrycznym oprogramowaniu sprzedawać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przepraszam, ale nie do końca się znam. Telefon bez brandu jest w jakimś stopniu gorszy? Myślałem, że "czysty" telefon szybciej otrzymuje aktualizacje systemowe i zabezpieczeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon z brandem Operatora, ma po prostu oprogramowanie pod niego dopasowane, funkcjonalnie nie odbiega od telefonu z wolnego rynku, co do aktualizacji, niestety brand operatora spowalnia proces aktualizacji, te z wolnego rynku dostają szybciej aktualizacje, akcent na wersję Android, bo aktualizacje zabezpieczeń wychodzą prawie równocześnie do fabrycznych wersji oprogramowania @kkam93 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A orientuje się ktoś może czy ten telefon w sieci Orange otrzymał już androida 9?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli pamięć mnie nie myli to w Styczniu 2019 dostał Android 9 pie, brand raczej nie będzie w tej samej wersji jeszcze, ale mogę się mylić, telefon fajny i funkcjonalny, ale z tego co widzę, mało kto go ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proszę nie wprowadzać w błąd. LG G7 dostał Pie tylko w Korei Południowej a w Europie premierę przesunięto na II kwartał 2019...
Poza tym soft jest brandowany masą syfiastych gierek i aplikacją Safe Family, której nie da się usunąć z telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Soft jest dostępny @Voltar78 , to że oficjalnie cisza, to już inna sprawa, więc wyluzuj, nie wszystko wiesz widocznie 😉