- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ponownie wszystkich forumowiczów, otrzymałem fajne od Was porady, więc mam nadzieję, że i tym razem skorzystam. Ale do rzeczy: zbliżają się święta i chciałbym swojej żonie kupić zegarek do jej iphona, problem w tym, że jej się te od apple nie podobają, a wygląd to rzecz ważniejsza od funkcji. Czy jest coś co w miarę będzie działać z iphonem 12, czyli: powiadomienia odczyt, smsy, może jakieś aplikacje do ćwiczeń, czy nie ma szans i raczej zostaje tylko apple watch, albo poczekać aż zmienią design może jeszcze w tym wieku?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inny zegarek do Iphona?
@Citi2017 dziękuje za informacje i pozdrawiam! Widziałem właśnie Galaxy weatcha 4, wygląda jak zwykły zegarek i jest na niego zniżka i jak współpracuje, to jest fajnym pomysłem, choć jeszcze szukam innych nieco tańszych rozwiązań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inny zegarek do Iphona?
@mmichalski667 jest sporo innych marek zegarków, zgodnych z iPhone, coś zgrabnego dla żony znajdziesz 😄
Nie wiem czy o taki chodzi, ale funkcjonalny jest Polar Ignite rózowo-złoty S 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inny zegarek do Iphona?
Samsung Galaxy Watch 4 nie zadziała z Iphone.
Pozostałe Galaxy Watch mają problemy. Nie działają powiadomienia, nie można odpisywać na wiadomości.
Jak nie chcesz się denerwować to nie łącz tych dwóch firm ze sobą
.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inny zegarek do Iphona?
@mmichalski667 a ja polecam cos od Huawei. Bardzo ladne zegarki z dlugotrzymającą baterią i bez problemu dzialaja z IPhonami
#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inny zegarek do Iphona?
Czy polecane modele zegarków osobiście sprawdzaliście, że współpracują z iPhonem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inny zegarek do Iphona?
Tak, ale nie można polecać zegarków, których nie ma w ofercie Orange, bo im sprzedaż zmniejszamy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inny zegarek do Iphona?
Dziękuję za wszystkie porady. Kupiłem żonie ostatecznie starszego galaxy watcha 3. Przyznaje - trochę się uparła, ale od świąt nosi: kroki zlicza, powiadomienia otrzymuje, może funkcjonalności dużo nie ma, ale jest zadowolona, więc to dla mnie najważniejsza wiadomość. Pozdrawiam Was serdecznie!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inny zegarek do Iphona?
@mmichalski667 Dzień Dobry
Trzeba w tej kwestii uważać. Najlepiej i najbezpieczniej jest kupować zegarek tego samego producenta którego mamy telefon, wówczas jest gwarancja pełnej współpracy urządzeń.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »