- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
mam taki problem, nie znam hasła ekranowego na telefonie brata. I już się tego nie dowiem, bo kilka dni temu zmarł. Dostałem jego telefon od rodziców, aby odzyskać takie dane jak zdjęcia... Jakie mam możliwości odblokowania tego telefonu i zdjęcia hasła ekranowego?
Próbowałem coś po tzw. tłustym palcu, ale bez efektu.
Potrzebuję też tego telefonu, aby zmienić hasło na koncie gmail mojego brata - mój brat prowadził wiele internetowych spraw rodziców i wiele rzeczy jest porejestrowanych na jego e-mail.
Proszę o pomoc - telefon z androidem. Huawei FIG - LX1.
Pozdrawiam
Maciej
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Haxiu co do konta Google, Gmail to kolega podeslal Ci link. Natomiast jeśli chodzi o odzyskanie zdjec, filmow, plikow to jest to piwazna "operacja" i musisz oddac telefon do specjalisty zajmujacego sie tym. Wpisz w Googlach "odzyskanie zdjec z zablokowanego telefonu" i wyskoczy Ci lista firm.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło ekranowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło ekranowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Haxiu co do konta Google, Gmail to kolega podeslal Ci link. Natomiast jeśli chodzi o odzyskanie zdjec, filmow, plikow to jest to piwazna "operacja" i musisz oddac telefon do specjalisty zajmujacego sie tym. Wpisz w Googlach "odzyskanie zdjec z zablokowanego telefonu" i wyskoczy Ci lista firm.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś