Halo Granie-wykupiona piosenka która nie odtwarza się

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 3
  • 0

Witam. Na początku sierpnia wykupiłam utwór w usł. Halo granie. Koszt około 4 zł.Utwór miał grać chyba 6 mies. 24 sierpnia zmieniła sie umowa. Teraz dzwoniący do mnie słyszą jakąś inną piosenkę kompletnie nie wiem skąd i nie wybraną przeze mnie. Co teraz-czy muszę znowu płacić za tą samą piosenkę bo na koncie nie ma jej w wykupionychaby jeszcze raz uruchomić...

9 ODPOW. 9
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Jeśli nastąpiła zmiana umowy mogła anulować Ci się usługa Halo Granie. Ale...jeśli usługa miała być aktywna na Twoim numerze przez okres 6 msc zadzwoń przez aplikację Mój Orange do BOK (by nie ponosić kosztów połączenia) i zgłoś reklamację. Myślę że Twój utwór powinien być przywrócony. Pozdrawiam.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 227
  • 143
  • 15

Jeśli podpisywałeś aneks do umowy to mogło się coś zmienić w Twoich usługach i mogło mieć to wpływ nawet na zmianę utworu... Jeśli jednak akurat w tej usłudze nic nie zmieniałeś to powinna być ta piosenka którą miałeś oczywiście też jeśli sam nic nie zmieniałeś w usłudze.Jeśli twierdzisz że zmieniono ci to przez pomyłkę lub wina jest po stronie Orange napisz lub zadzwoń do BOK. 🙂

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33098
  • 40651
  • 1403

Logowałeś się może na http://halogranie.orange.pl/ ?
Może tylko melodia się zmieniła?
A jaki to utwór był?

• 4
  • 3
  • 0

Tak ale nie ma tego utworu 😞 to była piosenka   one republic -wherever i go.Pisałam do Orange ale nie pomogli poza tym że odblokowali sms premium i rzekli żeby wykupic drugi raz ten utwór 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33098
  • 40651
  • 1403

A czy po aktywacji utworu włączałeś jakieś blokady premium?

• 4
  • 3
  • 0

nie,podobno blokady  się same włączają po podpisaniu nowej umowy,już zaostały wył. ale to nie zmienia faktu że piosenki nadal nie ma

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Ech.......dziwna sytuacja. Ale...dobrze że nie chodzi tutaj o 4000 tyż tylko 4 zł 🙂 @losiento111 szkoda chyba Twoich nerwów o tą kwotę, więcej się wydzwonisz niż gra jest warta tego. Takie jest moje zdanie......pozdrawiam 🙂

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 227
  • 143
  • 15

Szczerze moje jest podobne aczkolwiek może koledze chce się pisać i może ostatecznie będzie miał rację...

• 4
  • 3
  • 0

racja...:)