- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HD+ w iPhone XS
Zmieniłem Żonie Samsunga S9 na iPhone XS, i ku mojemu zdziwieniu i rozczarowaniu, teraz rozmawiając z Żoną przez telefon, mam połączenie w zwykłej jakości Hd, ja mam Samsunga Note 9, przed zmianą telefonu rozmowy były w super jakości, teraz niestety mój telefon pokazuje zwykle HD... z tego co mi wiadomo, T-mobile i Play obsługuje HD+ na XS'ie, z czym Orange ma problem, aby również to włączyć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HD+ w iPhone XS
@Matik608 Żeby móc rozmawiać w jakości HD+, smartfon musi korzystać z VoLTE lub WiFi Calling. Masz wlaczone na Iphonie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HD+ w iPhone XS
@byczyn_86napisał(-a)@Matik608 Żeby móc rozmawiać w jakości HD+, smartfon musi korzystać z VoLTE lub WiFi Calling. Masz wlaczone na Iphonie?
Tak, sprawdzałem w ustawieniach, VoLTE jest aktywne. Niby tylko iPhone 11 obsługuje w Orange HD+, ale XS posiada taka funkcję, z resztą u konkurencji działa to bez problemu na tym telefonie. Zdziwiło mnie to, że na S9 działało a na XS Orange postawilo kreskę, wiem że to już stary telefon, ale bez przesady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HD+ w iPhone XS
@Matik608 znalazlem taki artykul
https://thinkapple.pl/2019/12/13/orange-evs-hd-plus-iphone-11-pro-max/amp/
a w nim pisze
"Oprócz trzech najnowszych iPhone’ów – 11, 11 Pro i 11 Pro Max, na liście smartfonów obsługujących EVS w Orange są również:
Samsung S10e
Samsung S10
Samsung S10+
Sony Xperia XZ2
Sony Xperia XZ3
Sony Xperia 1
Sony Xperia 5"
Niestety XS nie ma na liscie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz