- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy Orange planuje VoLTE/VoWiFi na Galaxy J oraz A 2016?
Pytanie jak w temacie: czy Orange w ogóle planuje uruchomienie w rozsądnym, skończonym czasie usług VoLTE i VoWiFi na smartfonach Samsung Galaxy z serii J oraz A 2016?
W temacie modeli wspierających obydwie usługi jesteście jak zwykle do tyłu wobec konkurencji.
W T-mobile zarówno A3 2016 jak i A5 2016 obsługują VoLTE i VoWifi już od lipca 2017, Galaxy J5 2016 od zeszłego tygodnia.
Krótka piłka: będzie to również w Orange czy odpuścić sobie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie pytałem o datę tylko o wiarygodną informację czy wsparcie będzie czy nie. A jeśli będzie, to czy w rozsądnym czasie czy np. dopiero za rok.
Bo póki co wygląda to tak, jakby Orange całkowicie zignorowało budżetowe/średniopółkowe modele Galaxy z serii 2016 i nie robiło nic w kierunku uruchomienia na nich VoLTE/VoWiFi.
Mają już pół roku opóźnienia w stosunku do konkurencji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szanowny @Piotrekk85
Dziękuję za dobre rady pt. spójrz sobie na stronę. Akurat sam podsyłałem informacje nt. niektórych modeli jej autorowi.
Soft robiony byle jak? T-mobileowi jakoś to nie przeszkadzało. Orange jak widać nie daje rady. Zresztą argument jest wzięty z czapy.
BTW - jeśli ktoś telefony z serii Galaxy A uznaje za niskobudżetowe, to jest chyba mocno oderwany od rzeczywistości.
Zadałem konkretne pytanie o konkretne modele. Twoje dotychczasowe odpowiedzi w tym temacie nie wnoszą zupełnie nic, a wyglądają jedynie na nabijanie sobie licznika. Jeśli nie umiesz odpowiedzieć konkretnie, nie odpowiadaj. Dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś